Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

25% rabatt på ALLT från Yves Saint Laurent hela helgen

”Black Friday” är över, men det är inte BLACK WEEKEND. Många av rabatterna fortsätter under hela helgen. Bland annat har lyko.se 25% rabatt på nästan hela deras sortiment fram till och med söndag. Idag vill jag därför tipsa om två favoriter från Yves Saint Laurent som just nu har ett väldigt bra pris! Dessutom, som alltid om man handlar via Refunder, får man återbäring och just nu är det 4%.

Yves Saint Laurent MVEFC 7 Noir Radical 255.- (Ord. pris 340:- )

Den här mascaran ger maximal volym och en dramatisk effekt. Den är berikad med provitamin B5 vilket gör att formulan inte torkar ut. Mascaran fördjupar, ger mörkare fransar och får dem att omedelbart se tjockare ut. Borsten av nylonfibrer är lätt att applicera med och täcker fransarna från rot till topp. Det bästa med mascaran är dessutom att den verkligen håller fransarna böjda under hela dagen.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer 360:- ( Ord. pris 480:- )

Det här är min absoluta favorit-primer. Den är lystergivande och förbereder huden för foundation eller BB-cream. Huden ser slätare ut med synligt reducerade porer, mjukare hudtextur och en jämnare hudton. Den är berikad med 4 närande oljor från majs, aprikoskärnor, passionsblomma och riskli, för en otroligt mjuk hud utan någon fet känsla. Denna universalprimer baseras på blur-teknologi och ger ett lätt, gyllene skimmer för ultimat lyster. Dessutom luktar den så himla gott!

Några produkter jag själv vill klicka hem nu under BLACK WEEKEND:

Yves Saint Laurent Touche Eclat Shimmer Stick ”En highlighter med krämig textur för 278:- ( Ord. pris 370:- )”

– Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 42 ”Ett läppstift som inte har någon färg utan endast ger ett snyggt shine för 278:- ( Ord. pris 370:- )”

– Yves Saint Laurent Couture Blush 06 ”Ett rouge i en röd/rosa färg med pärlemor-finish för 338:- (Ord pris. 450:- )”

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard