Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

30% rabatt på Drops of Youth från The Body Shop

Just nu har The Body Shop 30% rabatt på alla deras produkter från hudvårdsserien ”Drops of Youth”. Här i inlägget kommer tre av deras favoriter och vad produkterna är bra för. 

Givetvis får du cashback om du handlar på The Body Shop via Refunder som medlem (läs särskilda villkor här på hemsidan). Just nu är det dessutom förhöjd återbäring, så du får upp till hela 6% fram till och med 4/9. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp!

Youth Bouncy Sleeping Mask

Medan du sover är din hud i återhämtningsläge och då är det viktigt att vara extra noga med den hudvård som du går och lägger dig med. Även om det inte finns någon magisk formel för att vända ålderstecken kommer den här nattmasken ganska nära. Den är speciellt utformad med en blandning av tre växtstamceller och är även berikad med Community Fair Trade-producerad moringafröolja från Rwanda för att hjälpa till att jämna ut och fräscha upp huden.

Den här ansiktsmasken har en gel-kräm-formula som fungerar som en andra hud för ultimat återfuktning. Precis som med resten av The Body Shops sovmasker smörjer du bara in ansiktet innan du lägger dig på kudden och låter masken att arbeta över natten.

Youth Gentle Foamwash

Det här är en löddrande ansiktstvätt som rengör på djupet utan att torka ut huden. Med en härlig formula är den berikad med moringaolja och växtstamceller från edelweiss. Rengöringen passar framför allt för känslig hud och gör att huden känns mjukare, smidigare och fylligare.

Youth Concentrate

Det här är ett serum som ger en fräsch och hälsosam lyster till huden. Serumet har en gelliknande konsistens som absorberas snabbt och efterlämnar en återfuktad hy. Produkten innehåller 99 % ingredienser av naturligt ursprung (den återstående 1 % fyller en funktion). Denna bästsäljande formula innehåller verkningsfulla växter och är berikad med tre olika sorters växtstamceller – den del av en växt som får dem att växa och förnya sin vävnad.

Några droppar om dagen är allt som behövs för att stärka din hud och ge den en hälsosam känsla och en vacker lyster. Toppa med en fuktkräm för att låsa in fukten i serumet!