Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Grymma erbjudanden och så stylar vi dem!

Denna veckan är det super-deals hos flera butiker där ni kan shoppa och få återbäring. Tryck HÄR (KLICK!) för att få koder och komma till veckans kampanjer! Här nedan har jag listat några av de mode-relaterade kampanjerna som är aktiva just nu. Förutom dessa erbjudanden finns det en uppsjö av skönhet och inredningsbutiker med härliga erbjudanden. Jag tänkte också visa upp några av mina favoritplagg från butikerna och hur man kan styla dem. Lite nytt inför hösten är aldrig fel.

Få 30% rabatt på dyraste varan hos Stayhard!

30% rabatt på ett helt köp hos Triwa!

Få 50% rabatt på en skräddarsydd skjorta från Tailor Store!

20% rabatt vid köp över 999 kr hos Stylepit, gäller även reavaror!

Just nu får du 15% i rabatt på allt, även reavaror hos Lindex!

Brun ullbyxa HÄR/ Rosa stickad tröja HÄR/ Solglasögon HÄR/ Klocka HÄR/ Klackar HÄR/ Väska HÄR

Denna looken passar både till jobbet, skolan eller när du ska ut på stan. För att få den mer festlig till kvällen kan man byta väskan till en mindre clutch, ta på ett par stora örhängen och lite glans på läpparna. Vem älskar inte den rosa tröjan som piffar upp hela outfiten eller de glansiga skorna som blir en härlig kontrast till ullbyxan.

Grön skjorta HÄR/ Byxa HÄR/ Sneakers HÄR/ Klocka HÄR/ Väska HÄR/ Bälte HÄR

Varför inte tipsa om lite snygga plagg även för män. Det finns tusentals snygga plagg och accessoarer för den perfekta garderoben som just nu är på erbjudanden. Mörkgrönt är ett säkert kort på hösten och det är snyggt att matcha med bruna accessoarer. Dessa färger går i ton med naturen och ger en skön känsla. Alla dessa saker är också perfekta presenter att ge bort. Vem blir inte glad över en ny klocka, väska eller skjorta?!

Solglasögon HÄR/ Klänning HÄR/  Väska HÄR/ Läppstift HÄR/ Skor HÄR

En stilig men avslappnad look som man bryter av med ett par sneakers. Mönster på mönster med väskan och klänningen är snyggt ihop! Tillsammans med ett par röda läppar och en ruffsig frisyr. Brillorna är pricken över i:ett i höstens solljus.

Följ mig via instagram: raagna

Blogg: ragnajonsdotter.com