Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

5 smarta prylar för vandringen

Finns det något härligare än en semester där du tillbringar dagarna till fots i naturen? Jag är en riktig vandringsfantast och älskar allt från den medtagna picknicklunchen till naturens alla färger och ljud. Men att ge sig ut i naturen kräver inte bara bra kläder, utan även lite förberedelser och faktiskt en hel del prylar. En vandring med grillkorv blir ganska så trist när man glömt både tändstickorna och veden där hemma… Som tur är kommer det hela tiden nya och smarta prylar som förenklar din vandringsresa. Här kommer mina tips på coola saker att ta med på vandringen från Smartasaker.se, som du såklart handlar med återbäring här på Refunder!


Grillkit. Bild från Smartasaker.se
Grillkit. Bild från Smartasaker.se

Grillkit

Tändved, tändstål och en grillgaffel (som fästs på en pinne). Detta kit innehåller allt du behöver för att slippa äta fryst grillkorv på vandringen. Karva fnöske från tändveden och skapa gnistor med tändstålet och fäst korven på en pinne med grillgaffeln. 

Med info om grillkitet hittar du här.


Kaffesil. Bild från Smartasaker.se
Kaffesil. Bild från Smartasaker.se

Kaffesil

Lyckas ni inte komma överens om ifall ni ska ta med kaffe eller te i termosen? Nu finns en lösning som funkar för alla! Ta med en termos med hett vatten och ett gott bryggkaffe i denna kaffesil, så kan du få nybryggt kaffe samtidigt som dina kompisar dricker te. Skillnaden mellan denna kaffesil och tesil, är att det är finare nät så att det inte blir kaffesump i muggen.

Mer info om kaffesilen hittar du här.


Kylryggsäck. Bild från Smartasaker.se
Kylryggsäck. Bild från Smartasaker.se

Kylryggsäck

En kylväska i hårdplast kan vara perfekt när du ska till stranden eller ut och campa, men när du ska ut och vandra är den bara i vägen. Varför inte skaffa en kylryggsäck istället, i vilken det finns ett stort isolerat fack för mat och dryck? En jättebra lösning för den korta dagsvandringen!

Mer info om kylryggsäcken hittar du här.


Tvålblad. Bild från Smartasaker.se
Tvålblad. Bild från Smartasaker.se

Tvålblad

Det är ganska så osannolikt att du tar med dig en vit duk och silverbestick ut i skogen. I naturen är händerna alltid det enklaste besticket. Men att äta med händerna känns inte alltid så fräscht efter att ha petat på svampar och annat spännande utefter vandringsleden.  Med ett tvålblad kan du enkelt tvätta händerna bara du har tillgång till lite vatten.  Tvålbladen har nedbrytbara ingredienser som löser upp sig själv i vatten och gör dina händer skinande rena. Kladdfritt och enkelt att ta med!

Mer info om tvålbladen hittar du här.


Spork. Bild från Smartasaker.se
Spork. Bild från Smartasaker.se

Spork

Vi tar ofta med oss en pastasallad eller potatissallad på våra vandringar och då räcker inte händerna som bestick. En sak som vi använder ofta när vi är ute i skogen är sporken. En spork är en kombo av sked, gaffel och kniv i ett. Så enkelt och så genialt. 

Mer info om sporken hittar du här.


Vill du läsa mer om spännande resmål från hela världen? Titta in på min reseblogg rucksack eller på mina andra inlägg här på refunder! Själv ska jag drömma mig bort till en vandringsresa som vi har bokat i vår, kanske behöver jag några fler smarta saker jag med 🙂

Ha det gott!