Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

70% rabatt hos NA-KD

Hej på er, hoppas ni har haft en fin start på det nya året. Nu är vi så innerligt redo för våren och svalare kläder, men vädret är inte där än. Idag föll snön ner på marken här i Stockholm igen och vi får behålla vinterkläderna på ett tag till.

MEN vad passar då bättre än att NA-KD har upp till 70% på vinterkläder? Otroligt! Många av plaggen kan du ha en lång bit in på våren, som puffer jackets, kappor, skinnjackor och västar. Min favoritlook till vardags är utan tvekan träningskläder som jag gärna kombinerar med en puffer jacket eller en väst. Jag tycker det är så fräscht och snyggt!

Den här tiden på året är det lager på lager som gäller, och då väljer jag att fokusera på ytterkläderna istället. Även om jag har samma träningskläder undertill, så väljer jag att kombinera med olika jackor, skor och accessoarer och får på så sätt till en helt ny look.

Min jacka på 30% HÄR

Svart – HÄR / Blå – HÄR / Beige – HÄR

Vit – HÄR / Grå – HÄR / Svart – HÄR

Beige – HÄR / Brun – HÄR / Svart – HÄR

Hoppas att du fick lite inspiration till din garderob och hur du kan tänka för att enkelt ändra om i din outfit för att få en helt ny look. På na-kds stora wintersale finns det mängder med fler plagg än de jag visade här. Om du finner något som du gillar eller behöver så får du inte glömma att handla via ditt Refunder-konto för att få 2% återbäring på ditt köp.

Kram,
Evelina