Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Aktivera din vårvardag!

Hej på dig!

Nu kickar vi igång säsongen för utomhusträning! Klicka hem allt från dina hemmagym-prylar och löpskor till cykeltillbehör och padelväska. Gör våren och sommaren mer aktiv med ett nytt fritidsintresse och hitta inspirerande recept till mer varierad matlagning.

Kom igång med träningen hemma

Att gymma hemma har blivit min nya favoritgrej under pandemin. Här kommer lite bra och ha saker för det perfekta hemmagymmet. Till exempel en gym ball som är perfekt för olika övningar och träningsband är superbra för att få lite mer motstånd när du tränar ben. Hantlar eller kettleball eller både och är också ett bra tillägg för att träna armar på ett roligt och effektivt sätt. Chinsräcke är även ett måste på gymmet och en bra redskap för både chins och pull-ups vilket är två av de absolut mest använda övningarna för rygg och bicepsmuskulaturen.

Yoga är ju också en toppengrej och finns massa bra videos på Youtube. Då behövs både en bra yogamatta och även yogablock kan vara bra att ha tillhands.

Jag hittade även den här Flowtank på Flowlife och den verkar hur smidig som helst. Du fyller den med vatten och sedan kan du träna med den. Det är som en hantel fast du kan välja själv hur tungt du vill ha det. Superbra!

 

Hitta nya intressen

 

Låt oss hitta en ny hobby tillsammans! Jag älskar att vara utomhus och hoppas du känner likadant så här kommer tipsen till en mer aktiv sommar. Varför inte gå ut och tälta i sommar? Då behöver man ett bra tält och kanske till och med ett fiskespö för att se om man får något napp. Det kan bli en riktigt bra helg i sommmarvärmen.

Vill du istället vara lite mer sportig och hänga på trenden så kan jag verkligen rekommendera padel. Med denna snygga väska och racket så kan du och vännerna både känna solen varma samtidigt som ni tränar. Perfekt kombo! Även cykling och boxning är bra sätt att träna på som kan vidga dina vyer i hur man kan röra på sig. Gillar du däremot golf och behöver en golfväska så kan du hitta en smart sådan hos Droppbollen.

Håller dina barn på med gymnastik? Då kan en luftvoltsbana passa bra i trädgården och fylla ut sommardagarna med en rolig aktivitet.

Nu kör vi!

Kram från Emma på Refunder