Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ärr, bristningar och torr hud? Bio-Oil hjälper dig!

Har du torr och ojämn hud, bristningar eller ärr? Se hit! Jag delar med mig av mitt bästa tips när det kommer till återfuktande oljor!

Jag har i hela mitt liv, till och från, haft problem med torr hud. Framför allt under vinterhalvåret. För cirka två år sedan började jag därför leta efter en riktigt bra olja och jag hittade märket Bio-Oil. Jag ÄLSKAR verkligen deras två produkter, så idag är det dags för mig att dela med mig av mina underbara tips.

Bio-Oil finns att köpa på bland annat lyko.se och vill ni höra något fantastiskt? Man får just nu hela 10% återbäring och man handlar på Lyko via Refunder! Kampanjen gäller fram till och med söndagen den 15 mars 2020. 

Bio-Oil 125 ml 149:- ( Rek. pris 249:- )

Det här var den första produkten jag testade ur Bio-Oil:s sortiment. Jag använder den för att återfukta torr hud. Den fungerar även bra att använda på ansiktet, vilket jag gör cirka 1-2 dagar i veckan under min kvällsrutin. Då tar jag rikligt med olja och masserar in det i några minuter. Viktigt är dock att undvika att få produkten i ögonen!

Ärr
Hjälper till att göra både nya och gamla ärr mindre framträdande.

Bristningar
Minskar risken för bristningar under graviditet, pubertet och snabb viktuppgång. Gör även befintliga bristningar mindre framträdande.

Ojämn hudton
Bidrar till att pigmentfläckar och utslagorsakade av hormonella förändringar, hudblekning eller överdriver solexponering blir mindre framträdande.

Åldrande hud
Hjälper åldrande hud att bli jämnare och smidigare på både ansikte och kropp.

Uttorkad hud
Hjälper till att komplettera hudens naturliga oljor.

Bio-Oil Gel för torr hud 50 ml 79:-

Det här är den andra produkten ur Bio-Oil:s sortiment. Jag provade den för första gången för cirka 3 månader sedan och jag insåg då att jag borde ha provat den för längesedan för OJ VAD BRA DEN ÄR! Jag använder oljan framför allt när jag får eksem i armvecken.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard