Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boka din hotellnatt via hotels och samla bonusnätter!

 

Hej!

Jag är tillbaka med ett smarrigt tips! Sommaren börjar dra mot sitt slut men för mig är hösten lika välkommen. Jag gillar hösten, jag får många idéer under hösten och då har man lite tid att planera allting tills nya året börjar…

Jag och sambon min bestämde oss för att åka till Abisko för att vandra i några dagar och för att se Sveriges alla hörn. Vi började i Kalmar och tog oss längs kusten till Haparanda, Kiruna, Abisko, Njupeskär och fulufjällets nationalpark i Särna. Hela resan var mäktig, men det berättar jag gärna en annan gång. Som ni förstår blev det många mil och timmar i bilen och många stopp längs vägen.

Men alltså vilka fina städer det finns i vårat avlånga land. Jättevackert! Vi hade med oss ett tält och sov i tält i 5 nätter. Det andra nätterna stannade vi på hotell.

Här nedan kommer jag att skriva lite om vardera hotell och berätta lite kort om vad vi tyckte om vistelsen.

Första natten sov vi på Hotell Nordic i Norrköping. Ett litet mysigt hotell precis i city. Gångväg till sevärdheter. Bra frukost, coronaanpassade ytor. Fri parkering för betalande gäster och en stor uteservering, sköna sängar och städade rum.  3/5 stjärnor från mig och sambon!

Nästa natt stannade vi på Vaxholms kastell i Stockholms skärgård. Vilket ställe alltså, med bra båtförbindelse så tog du dig bara ett par hundra meter ut (ca 3 min) ut till kastellet med linfärja. Bara det var ju häftigt. Båtbiljetten ingår i hotellpriset. Här kände vi oss verkligen välkomna, väldigt mysigt. Hela ön är som ett stort muséum och det finns mycket att titta på som är gratis. Frukosten var bra, det fanns allt möjligt och även här var det coronaanpassade ytor. Vilket var väldigt viktigt för oss under vår resa. 4/5 stjärnor här!

Nästa stopp blev SPIS hotell och hostel i Kiruna efter några dagars körning och 2 nätter i tält. Här var vi så slut så vi sov jättemycket för att ladda upp batterierna till Abisko. Det var ett litet hotell, nästan Kirunas ända hotell. Låg mitt i centrum med bra butiker inom 10 minuter och Kirunas klockspel och träkyrka låg inom gångavstånd på 5 minuter. Mäktigt! Frukosten var bra, det fanns det man ville ha, inget mer märkvärdigt. Parkering utanför huset. Fint rum, inget avancerat. Hotellet får 3/5 stjärnor.

Nu hade vi sovit 3 nätter och vandrat hela dagarna i Abisko nationalpark. HUUUUR mäktigt!? Många mil blev det och många stopp i alla möjliga städer längs rutten. Väl framme i Gällivare så bokar vi väldigt spontant ute på hotellets parkering. Varför gick ni inte in, tänker säkert ni? Jo, självklart vill ju samla våra Hotels Rewards och med refunder dåvarande kampanj, få 2 stämplar för 1 natt. Självklart, tänkte vi och blev över i Gällivare en natt. Hotellet Grand hotell Lapland. Mittemot den gigantiska gruvan och centralstationen låg hotellet. Gratis parkering för hotellgästerna. Stort och väldigt fint och fräscht hotell. Vårat favorit faktiskt. Här var servicen på topp och dem valde att uppgradera vårat hotell till en stor svit. Fina rum och fräscha badrum. Restaurang med poolavdelning på taket ca 60 meter högt. Frukosten var gudomlig. Kaffe/te med kaka i lobbyn. Var bara att ta för sig. Väldigt varmt välkomnande. Spa och gym samt bowling på bottenplan. Rekommenderar starkt, 5/5 +++ stjärnor.

Vi fortsatte våran resa neråt i landet och hamnade i Östersund. Sure Hotel By Best Western Algen för att vara exakt. Även här, mitt i centrum med gångavstånd till Stora kyrkan. Där vi även fick en guidad tur, väldigt trevligt. Besök kyrkan om du är där, väldigt fin. Hotellet var inget märkvärdigt. Tunna dörrar intill rummet, vilket gjorde att man hörde dem som gick utanför som om dem var i rummet. Det var ett minuspoäng. Frukosten var helt okej. Inte så coronanpassat just här men är man själv villig så gick det att lösa. Personalen hjälpsam. Kaffe/te i lobbyn. 3/5 stjärnor här!

Vilken resa vi gjorde, jag vill rekommendera det till alla att dra iväg, och bara våga lita på er själva. Det löser sig alltid. Vi hade inte bokat någonting i förväg utan gick helt på vår känsla när vi väl kom fram. Tack till dig som läst, jag hoppas du vill besöka några utav dessa hotell och för all del, glöm inte att Hotels har så bra erbjudande just nu och på en del hotell får du gratis avbokningsskydd ifall du skulle ångra dig. Samla Rewards när du bokar och lös in mot bonusnätter och stanna lite längre och bara njut utav livet.

Boka din nästa vistelse med Hotels.com och börja samla dina bonusnätter!


Shoppa enkelt och tryggt genom Refunder och det är du i slutändan som får njuta av allt det goda!

Kika gärna in på min instagram:
@ecarlbrant

Kramar Elihn