Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boosta huden med vitamin C från Ole Henriksen

Truth Banana Bright Vitamin C Serum 615:-  (769:-)

Banana Bright-serum från Ole Henriksen är ett effektivt anti-aging-serum som innehåller en kraftfull 20-procentig cocktail av C-vitamin, PHA och hyaluronsyra. C-vitamin dämpar pigmenteringar, jämnar ut hudtonen och ger huden en ny lyster. PHA-syra förbättrar hudens struktur och hyaluronsyra ger fukt och fyllighet. Resultatet är en fylligare hud med lyster och utstrålning och passar alla hudtyper.

Cocopanda har just nu påskrea med 20 – 50 % rabatt på nästan ALLT. De erbjuder även gratis frakt och retur. Dessutom får man såklart även återbäring om man handlar via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Truth Juice Daily Cleanser 247:- (309:-)

Den här rengöringen avlägsnar försiktigt smuts och makeup. Den lyxiga gelkrämen har en len konsistens och en härliga doft av citrusfrukter. Rengöringen är gjord av apelsinvatten och PHA som rengör skonsamt på djupet och stärker huden snabbt.