Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Bra produkter för hud och hår!

Månadens butik är Apoteket.se där ni får dubbel återbäring vid köp för minst 600 kr. Då får ni 10% tillbaka och en beställning under 600 kr får ni 5% tillbaka på köpet. Riktigt bra erbjudande!

Som jag sagt innan, Apoteket.se har inte bara medicin och produkter för smärta och värk utan också massa skönhet! Där hittar ni många av mina favoritmärken för hud och hår. Bland annat ACO, Ida Warg Beauty, Löwengrip, Björn Axen, Lumene och massa fler! I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite favoriter som jag använt och är supernöjd med. Det blir lite smått och gott för både håret och hyn. Shoppar ni för över 600 kr får ni 10% återbäring på hela köpet.

Det finns många bra produkter därför kan det ta lite tid att hitta just rätt produkt för dig!

Det kan ta långt tid att hitta rätt produkt då det finns en uppsjö av olika märken och produkter. Därför brukar jag gå in och läsa andras tips om produkterna innan jag köper dem, då det alltid är skönt att veta lite om vad andra tycker om produkten eller hur den kan användas för att få bättre resultat. Visst ni att olika oljor, krämer och serum ska tas på olika sätt? Vissa ska man ta mycket av och smörja in medan andra behöver man bara några droppar och därefter ska man klappa in produkten i ansiktet. Andra ska man värma upp i handflatan innan den appliceras. Lika här, man får läsa om och hur produkten ska användas sen testa sig fram och känna efter vad som är bäst för just dig!

Mina åtta favoriter från Apoteket!

Några av mina favoriter!

Oljan jag inte kan leva utan!

En återkommande favorit hittar ni HÄR, en olja för ansiktet och jag hade inte kunnat leva utan denna. Jag har testat flera oljor som är betydligt dyrare men denna har ännu inte slagit någon av de jag testat. Jag älskar att ta riktigt med olja i handflatan och sen smörja in det på kvällen istället för en nattkräm. Verkligen en fukt-boost!

Spraya lagom!

Produkter för håret som jag älskar är Antonio Axu! De bästa hårspray och torrschampot är lätt härifrån! HÄR kommer ni till dessa produkter! Håret känns rent trotts att jag tagit både spray och torrschampo flera gånger innan dusch.

Bort med pormaskar och döda hudceller!

En riktig goding finns HÄR! Emma S. Treatment enzyme peel, en effektiv enzympeeling med AHA- och BHA-syror som på bara en minut löser upp pormaskar, tar bort döda hudceller och ger din hy ny lyster och förbättrad fuktbalans. På denna finns en superbra beskrivning om hur den bör användas och den lägger jag här. ”Smörj in ett ganska tjockt lager över hela ansiktet, undvik området kring ögonen. Låt peelingen verka i en minut (du behöver inte mer). Du kan uppleva en kittlande och varm känsla i huden medan peelingen verkar. Skölj av med ljummet vatten. Det är helt normalt att huden kan bli rödaktig direkt efteråt. Rodnaden lägger sig efter en stund. För bästa effekt, använd en till två gånger i veckan”.

Mest prisvärda och bästa brun-utan-sol-produkten!

Helt klart bästa brun utan solen finns HÄR! En riktigt räddare i nöden bleka och kalla dagar när man vill känna sig lite fräsch. Älskar denna och sjukt bra pris för en sådan bra produkt! Ida Warg leverera med denna.

Grymt serum?! Ja tack!

Grymt serum hitta ni HÄR från Lumene! Denna tar jag i handflatan och sedan klappar in i ansiktet innan jag tar exempelvis dagkräm, ibland använder jag den även på kvällen.

Badolja i badet, hårmask och mask i ansiktet! Lyx lyx lyx!

Räddar frissigt hår!

Jag älskar att testa nya hårprodukter men denna masken vill jag ALLTID HA HEMMA! HÄR hittar ni den och den är så sjukt bra. Sen om vi går in på doften, jag tycker det doftar vanlig och rabarber. Helt fantastisk! Perfekt att sätta i håret en stund när man exempelvis rakar benen eller gör något annat en liten stund.

Extra fukt! Härliga masker är verkligen vardagslyx.

Vill du ha extra extra fukt? Att göra masker är verkligen det bästa att göra lite då och då. HÄR hittar ni ett pack med 6 st i. Användning: Rengör ansiktet och torka det lätt med en handduk. Lägg masken över ansiktet. Låt verka ca 20-30 min. Ta av masken och massera in kvarvarande serum. Tips! Använd serumet som ligger kvar i förpackningen till att smörja in hals och dekolletage.

Skonsam badolja!

En mild dushgel & badskum som inehåller återfuktande honung samt eteriska oljor från apelsin och mandarin. HÄR hittar ni den!

Följ mig på Instagram under raagna för mer inspo! Ha en fin dag.