Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Camellia Happy Mask -Kocostar

Idag är det söndag, vilket innebär helg, vilket också innebär en lugn och härlig dag, iallafall för min del! Söndagar är ju verkligen den perfekta dagen att återhämta både hjärnan och huden från stress och påfrestningar. Så, imorse unnade jag mitt ansikte en ansiktsmask, en mask som jag provat en gång tidigare. Märket är Kocostar och själva masken heter Camellia Happy Mask. Jag beställde min från Meds Apotek med 8% i återbäring. Dessutom var masken på rea och kostbar nu endast 35 kronor! Det finns flera andra masker ur Kocostars sortiment som till exempel Foot Peeling, Home Salon Hair, Camouflage Nose Mask, Lip Mask och Eye Patch Gold. Det som jag föredrar med masken är att det är en tygmask, och det överflödiga serumet masseras in i huden!

– Tygmask som effektivt återfuktar ansiktet. Materialet har tillverkats av viskos håller tyget fuktigt längre och låser därför effektivt fukten i huden. Innehåller bland annat fröolja av japansk kamelia, arganolja och sheasmör som återfuktar huden och gör den len.

– Applicera masken på ren, torr hud och låt verka 20-30 minuter. Massera in överflödigt serum i huden. Behöver inte sköljas.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: /nouw.com/linnbernhard