Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Cashback på årets träningsmåsten!

Hej på er,

Nu kickar vi igång träningsåret 2022 tillsammans! Är i år året som du blir starkare, snabbare, smidigare eller proffs på ett ta dig ned för skidbacken?  I det här inlägget vill jag tipsa om några favoriter som kan hjälpa dig att nå dina träningsmål. Refunder är nämligen den perfekta startplatsen för att hitta just det du behöver både till skidbacken och gymmet.

Försten ner för backen! 

Är du också sugen på att susa ner för backen i vinter? Varför inte köpa ny skidutrustning när du ändå håller på. För att se extra snygg ut i backen kan jag tipsa på den här coola skisuiten eller varför inte den snygga orangea skidjackan, båda från Sportshopen.  Letar du också efter nya skidhandskar eller skidglasögon eller skidhjälm så finns här några av de snygga alternativen. Behöver du även en ny bärrem till skidorna så kan jag tipsa om en från Smartasaker.se.

Har du inte riktigt hittat skidjackan till barnen än så finns det två fina alternativ från Ellos. Skidjackan Vera passar perfekt för att matcha med ett par färgglada täckbyxor och skidjackan Ashton ger ett coolt intryck i backen.

Starkare, snabbare eller smidigare?

Många av oss gör nyårslöftet att vi ska röra på oss mer och det är ett gyllene tillfälle att fylla på med både THE Whey™ och proteinshakes från Myprotein som ger dig extra styrka på gymmet.

Vill du testa på en ny hobby under 2022 så hittar du exempelvis padelracket från Aim’n, yogamattan från Flowlife eller boxninghandskarna från Gymgrossisten. För den nya hobbyn kan det också vara bra med nya träningskläder, hos Casall hittar du detta fina träningssetet med matchande träningströja och träningstights.

Med nya vanor kommer även nya hinder såsom träningsvärk. Använd Progun massagepistol från Svensk Sport Nutrition för att mjuka upp musklerna och minska morgondagens träningsvärk.

Ge järnet nu så hörs vi snart igen!

Kram från Emma på Refunder