Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Clinique – Ta hand om huden

Att ta hand om sin hy är A och O för mig. Jag använder alltid produkter som har hög kvalitet och gör det den lovar. Därför kände jag att det var dags för mig att visa min andra stora kollektion jag har här hemma. Denna gången inget mindre än Cliniques härliga produkter.

Jag har en hel del men tänkte välja ut dem jag anser är allra bäst för just mig och min hudtyp.


7 Day Scrub Cream

Den här skrubbkrämen passar alla hudtyper och är utvecklad av hudläkare. Krämen gör huden mjuk och jämn, minimerar fina linjer och förbereder huden så att den kan ta emot fukt.

Man masserar försiktigt in krämen i ansiktet. Sedan sköljer du bort det med varmt vatten och torkar av ansiktet.

Jag använder den här produkten efter att jag stigit upp ur sängen. Jag känner mig då fräschare och piggare och det är en perfekt start på dagen!

Clinique 7 Day Scrub Cream


3-Step Skin Care

Dessa produkterna ingår i en trestegsserie. Produkterna ger dig en fräsch och ren hud och varje steg förbereder huden för nästkommande produkt. Det som ingår i serien är en ansiktstvål, en exfolieringskräm och en mjukgörande lotion. Serien finns i tre olika versioner för olika hudtyper, från extremt torr hud till oljig hud.

Liquid Facial Soap

Den här produkten ska du använda först. Det är en ansiktstvål som rengör huden utan att tvätta bort kroppens naturliga fukt och viktiga fetter. Den tar bort orenheter och gör att man verkligen känner sig fräsch i ansiktet.

Clarifying Lotion

Använd den här efter att du använt Liquid Facial Soap. Detta är en mjuk peeling som exfolierar huden och gör den mjuk och slät. Efter användning så är huden förbered för fuktkräm och makeup.

Dramatically Different Moisturizing Lotion

Det här är sista produkten i serien. En krämig och fuktrik kräm som håller huden återfuktad hela dagen. Snabbt absorberande och lämnar huden med en härlig lyster. Nu är du redo för makeup.

 

Clinique 3-Step Skin Care (Mycket torr/torr hy)

Clinique 3-Step Skin Care (Torr/Blandhy)

Clinique 3-Step Skin Care (Fet/oljig hy)


Pep-Start Hydroblur Moisturizer

Denna kräm är bra för att sudda ut skönhetsfel och håller huden återfuktad hela dagen. Du använder den under en foundation då den ger en väldigt fin och matt grund. Kan användas som touch-up under hela den. Gör porerna mindre synliga precis som en primer och suddar ut fina och torra linjer.

Clinique Pep Perfect Set


Pep-Start Eye Cream

Denna kräm lägger du under ögonen och på bara tre sekunder hjälper den dig att se piggare ut. Jag använder den i perioder, mest på vinterhalvåret, då jag vet att jag kan se väldigt trött ut efter en hård dag på jobbet. Svullnaden under ögonen lägger sig och jag ser klarvaken ut. Nästan samma effekt som två koppar kaffe!

Clinique Pep-Start Eye Cream


Deep Comfort Hand And Cuticle Cream

Jag är nog en av dom som använder handkräm i stort sett varje dag, hela tiden! Jag får inte nog, och vill alltid ha mjuka och lena händer.

Den här produkten mjukar upp både nagelband och händer. Den lindrar torr och irriterad hud genom att mjukgöra och återfukta. Ett måste om du lätt får spruckna händer, speciellt vintertid.

Clinique Deep Comfort Hand And Cuticle Cream