Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Copenhagen Street Food – Reffen

Mikkeller Baghaven på Reffen – Copenhagen Street food Market

 

En urbansk lekplats för nya bekantskaper, innovation, mat och kreativitet. Reffen är ett stort matområde byggt av färgglada containrar inredda av matentrepenörer med inspiration av street food från världens alla hörn. Förmålet med Refshaleøn är att skapa en plattform för lokala köpenhamnsbor och turister där mat, kultur, inspiration och hållbarhet möts. Reffen ligger precis vid vattnet och är ett riktigt smultronställe som alla måste besöka och uppleva.

 

Boka din resa till Köpenhamn genom Refunder och få återbäring på ditt köp! På Hotels.com får du upp till 6% i återbäring när du bokar ditt hotell i Köpenhamn. Dessutom är deras sommarrea igång och du kan spara upp till 40%! Boka in en mysig resa tillsammans med kärleken, familjen eller vännerna och välj bland destinationer som Paris, London, Rom, och Barcelona. Erbjudandet gäller när du bokar ditt boende senast den 31/7 2018 och nyttjar din bokning mellan den 1/7-26/8 2018.


 

Inspiration, mat och mötesplats!

 

Reffen är inte bara en plats för alla matälskare utan även en samlingsplats för dig för dig som gillar äventyr, yoga, musik och skapande. Köp en öl och slå dig ner i en solstol på den konstgjorda sandstranden mitt i matomådet, gå på yogakurser eller andra kreativa work shops, klättra på klättervägg eller hoppa bungyjump från äckligt höga höjder, eller gå på konsert. Gå in på Reffens Facebooksida och se alla sommarens events!

 

På Reffen hittar du street food med med inspiration från världens alla hörn.

Reffen ligger precis bredvid vattnet. Perfekt en solig sommardag!
Köp en öl, sätt dig i en solstol och njut på den konstgjorda sandstranden mitt i matområdet. Superhärligt!

Varje container är unik och visuellt inspirerande. Reffen är en kreativ och färgglad mötesplats!
En vacker ”Bride to be” som njuter av atmosfären på Reffen.

Hitta hit

Adress: Refshalevej 167 A

1432 København K

 

Reffen ligger på Refshaleøen i Köpenhamn, vilket är en liten bit bort från Strøget och Nyhavn där turister oftast rör sig. Men med taxi, buss, båt eller cykel tar du dig enkelt till Reffen! Du kan absolut gå, men du ska vara beredd på en promenad på 40 minuter mellan Nyhavn och Reffen.

 

CYKEL – hyr en cykel och upplev Köpenhamn samtidigt som du tar dig från plats till plats. Cykla genom Nyhavn, över bron till Christianshavn, och ta vänster mot Christiania och vidare mot Refshaleøn. Använd appen google maps för att få exakt vägbeskrivning.

TAXI – Ta en taxi från Kongens nytorv eller direkt från København hovedbanegård (centralstationen). Kostar ca 200 DKK.

BUSS  – Buss 9A mot Refshaleøn går både från centralstationen och från Kongens nytorv. Resan tar 18 minuter, det är 13 stopp på vägen och slutstationen är Refshaleøn. En bussbiljett kostar 24 DKK/vuxen och kan endast köpas med danska kontanter eller via appen ”Rejseplanen”!

BÅT – Från Nyhavn tar du en Hop on Hop off boat och Strommas aftebåde. Turen tar 15 minuter och biljett kostar från 50 DKK.

 

 

Vill du veta mer om Reffen? Gå in på Reffens hemsida och inspireras av denna häftiga mötesplats. Vi ses kanske där en dag!

 

Inlägg av Linda Svensson

Instagram: @lindasvenssons