Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Dags att fira student och skolavslutning!

Nu står syrenen snart i blom och det börjar bli dags för både skolavslutningar och studenter. Dekorera för fika i trädgården med jordgubbstårta och svalkande lemonad. Eller varför inte duka upp långbordet för buffémiddag med alla nära och kära. Här kommer tips på allt från ballonger och dekorationer till blomsterkransar och finkläder. Beställ nallen att hänga runt studentens hals samtidigt som du klickar hem festkvällens roligaste lekar. 

Kläder att fira i!

Fira ordentligt med en ny outfit! Saknar du ett par riktigt snygga byxor så har Shaping new Tomorrow dessa som passar perfekt till studentmottagningen. Vill du ha lite mer färgsprakande topp så finns denna från Ellos och tillsammans med denna snygga axelremsväska som passar jättebra ihop.  Denna fina klänning känns också riktigt somrig! Är det du som faktiskt tar studenten så har Bubbleroom samlat på sig riktiga bra klänningar så kika in där.

Letar du efter något för de små istället så kan denna pikétröja eller diadem vara fina att fylla garerobden och accessoarerna med. Kör på något som är bekvämt med snyggt!

Dekorera för studentmottagningen!

Planerar du inför en studentmottagning? Här har vi tillbehören som behövs för att göra festen ännu mer festlig. Denna ”Grattis till Studenten”-girlang från Partytajm känns som en perfekt början. Den här ballongbuketten eller ballonger ger rummet mer kalaskänsla. Denna ballonggirlang där det står Student kan vara något. Snygga pompoms är också bra för att fylla på med dekorationerna till festen.

Ska du gå på utspring så behövs såklart även ett studentplakat! Ska det sedan bjudas på lite bubbel eller alkoholfritt behövs champangeglas kan jag tipsa några från Bagaren och Kocken, snygga och stilrena. Självklart äter man också tårta till studenten, se till att ha ett gulligt tårtfat Rörstrand Mon Amie, klassiskt och väldigt somrigt om jag får säga det själv.

Måsten du inte får missa!

Presenter är ett måste för studenten eller sommaravslutningen! Vill du ge något ätbart kan en XXL godisklubba vara kul att få eller choklad där det står ”fy fan vad bra du är”, väldigt gulligt att både ge och få! Eller varför inte ett spel, antingen Partyspel, Party pong eller Throw Throw Burrito, alla tre känns väldigt bra för att ta fram under festen. Flasklåda är också ett fint sätt att ge något till studenten. Med citatet ”fy fan vad bra du är” kan inte mycket gå fel.

Ska du gå på utspring är det givet att ge något till studenten. Antingen denna gulliga kanin eller om en söt nalle med personlig bild på t-shirten -båda är perfekta istället för blommor!

Låt oss fira in sommarens början på rätt sätt!

Kram från Emma på Refunder