Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Dags för nya kurslitteratur och annat material? – Adlibris

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fantastisk helg! Här hemma går tiden utan att man behöver anstränga sig. Jag har börjat mina studier och därför mina vänner vill jag dela med mig om ett riktigt riktigt bra tips. Nämligen att du kan köpa en hel del litteratur från Adlibris.

För visst är det väl så att kurslitteratur kostar en hel del. Jag vet det själv nu, jag har precis inhandlat böcker från Adlibris, självklart gick jag via Refunder och fick tillbaka en hel del i cashback. Kolla på det här, såhär ser det ut när man är påväg till hemsidan via Refunder och detta var vad jag fick tillbaka när jag handlade.

Behöver du köpa in nytt material till dina studier? Så som registerflikar eller anteckningsblock och pennor? Adlibris har ett brett sortiment och du kan hitta en hel del inför skolstarten. Jag visar er gärna några saker här nedan.

Allt detta och mycket mer finns på Adlibris, så har du inte redan handlat inför din skolstart så kan du göra det nu till schyssta priser och cashback hos Adlibris.

Jag låter mina pengar på mitt Refunderkonto bara få ligga där och varje gång jag handlar så ökar det. Det är rätt så skönt att veta det. I början var det svårt att komma ihåg att det fanns en app att gå igenom. Därför så skapade dem Refunderknappen.

När du aktiverar refunderknappen så kommer du att få en påminelse om att den butiken du är på väg att besöka finns på Refunder och vill därför erbjuda dig cashback på kommande köp. Glöm därför inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera den där knappen nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!