Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

De viktigaste plaggen i höstgarderoben

Vanligtvis brukar jag skriva om skönhet och ge olika skönhetstips, men inför det här inlägget kunde jag inte hålla händerna borta från att göra ett mode-relaterat inlägg. För WOW så mycket snyggt butikerna börjat få in. Jag skulle helt klart säga att höst-modet är min favorit! Snygga långa byxor, kappor, fina stickade tröjor och boots. Det blir så mycket lättare att sätta ihop en riktigt snygg outfit!

Men, det absolut viktigaste plagget i höstgarderoben är nog stickade tröjor! Alla butiker säljer ju flera olika varianter i flera olika färger. Så det finns ju nästan alltid stickade tröjor till alla, oavsett klädsmak! Min nya favorit är den här tröjan i alpackablandning i färgen light dusty pink från Lindex. Modellen finns i tre andra olika färger, dark red, dark dusty yellow och brown. Just nu får du 5% i återbäring när du handlar på Lindex hemsida. Erbjudandet om höjd återbäring gäller t.o.m. 30/9 2018.

Att matcha sin höstoutfit med någon asseccoar, som den här kepsen i ullblandning till exempel, är också ett tips från mig. Det finns ju alla möjliga huvudbonader! Även denna kommer från Lindex och kostar endast 149:-.

Sedan kan jag inte låta bli att visa min nya väska som jag köpte inför skolstarten till sista året på gymnasiet. Den är från By Malene Birger och modellen heter grineeh. Jag har haft en likadan väska fast i färgen beige, men jag kände att det var dags för en ny. Visst, väskorna är lite av den dyrare varianten, MEN om du handlar på By Malene Birgers hemsida via Refunder får du hela 7.5% i återbäring. 

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard