Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Den bästa foundationborsten jag någonsin provat

IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7   £36.00 

Jag har väldigt länge velat hitta den perfekta foundationborsten och nu har jag äntligen hittat den! Den kommer från märket ”IT Cosmetics” och det är en ”2-i-1-borste”. Den är enkel att använda och gör applicering av puder, foundation och concealer hur lätt som helst. Borsten har mjuka och prisbelönta ”Heavenly Luxe-hår” som inte ramlar av samt ger en bra applicering varje gång. Den stora fluffiga borsten använder jag till foundation, men den går även att använda till olika typer av puder. Jag applicerar först foundationen med ett finger på ansiktet och sedan gör jag cirkulerade rörelse över hela ansiktet med borsten. Den mindre borsten använder jag till områden som är svårare att komma åt, framför allt runt näsan och ögonen. Borsten använder jag även till concealer kring dessa områden.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder   £35.00

En annan sminkprodukt som jag har införskaffat mig är ett magiskt puder från Charlotte Tilbury. Den känns väldigt lätt på huden men sätter samtidigt sminket på plats under hela dagen. Jag har färgen ”beige” vilket passar perfekt för mig nu på sommaren, men jag tror samtidigt att den kommer fungera lika bra på vintern när jag har en ljusare foundation.

Både borsten och pudret har jag beställt från Cult Beauty vilket är min nuvarande favoritsida. De har verkligen så mycket bra och intressanta skönhetsprodukter som man kanske vanligtvis inte hittar på svenska hemsidor. Som ny kund får du 4% i återbäring på Cult Beauty om du shoppar via Refunder. Inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard