Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Den omtalade ansiktskrämen från COSRX

Advanced Snail 92 All In One Cream
244:- (beauty deal)

Är det någon som har missat den här omtalade ansiktskrämen från COSRX? Isåfall, kolla hit! COSRX har på kort tid blivit ett av världens ledande varumärken inom koreansk hudvård och den här krämen är nog deras mest sålda produkt. Krämen har en lätt gelkonsistens som snabbt absorberas in i huden. Den förbättrar hudens elasticitet, minimerar akneärr, minskar pigmentfläckar samt ger väldigt mycket näring och fukt till huden.

Skönhetshemligheten är att den innehåller snigelsekret. Det må låta märkligt men ingrediensen är verkligen en FUKTBOMB. COSRX är ett djurvänligt varumärke med högt fokus på djurens välbefinnande. Ingen av produkterna är testade på djur och snigelsekretet i COSRX:s produkter tas från sniglarna utan att skada djuren. Krämen är lämplig för alla hudtyper!

Produkten finns bland annat på Nordicfeel och givetvis får du cashback om du handlar via Refunder som medlem (läs särskilda villkor här på hemsidan). Just nu är det dessutom förhöjd återbäring, så du får hela 5% fram till och med midnatt 11/11. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första godkända köp!