Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Den perfekta ögonskuggspaletten till sommaren

 

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Provocative   89 kronor

Kolla på den här helt fantastiska paletten! För mig känns den riktigt somrig! Den kommer från Makeup Revolution och jag har tidigare gjort ett inlägg om en sådan här palett med andra färger. Inlägget kan du se HÄR.

Paletten finns bland annat att köpa på Cocopanda. Det är alltid gratis frakt på hemsidan och just nu är det även förhöjd återbäring till och med söndagen den 14 juni om man handlar via Refunder. Nu får du nämligen 2,5% tillbaka på hela din order!

Paletten innehåller 15 underbara färger i varma brun-rosa nyanser. Vissa är matta medan andra har en snyggt skimrande finish. Ett tips är att spraya Revolution Hyaluronic Fixing Spray på sminkborsten för att förstärka pigmenten och förlänga resultatet. Sprayet är dessutom just nu på 30% rabatt och kostar därmed endast 83 kronor.

Jag tycker att samtliga färger i paletten är superfina, men jag har några favoriter. Först och främst den här supersnygga rosa-lila färgen som är skimrig. Wow säger jag bara! Den blir så oroligt snygg på ögonlocket!

Sedan är den här också en riktig favorit. Jag gillar verkligen att börja min ögonsminkning med en sådan här färg. Då lägger jag den över hela locket som en bas. En tredje färg som jag tycker är så himla snygg är den här röda-rosa färgen nedan. Till skillnad från min första favorit som var skimrig är den här färgen lite mer vardaglig. Till vardags har jag i stort sett alltid den här typen av färg på locket. Dessutom framhäver färgen blåa ögon, vilket jag älskar!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard