Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Den perfekta skinnjackan!

Den perfekta skinnjackan är olika för alla, det beror på vad du trivs i och vilka tillfällen som du vill bära detta plagg!

Jag tycker skinnjackan gör vårens outfits lite coolare, och att den passar till så många olika looks. Lika bra till klänning & kjol som till jeans eller kostymbyxor. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om några olika skinnjackor som finns ute just nu. Såklart får ni återbäring på hela köpet om du shoppar via Refunder.

Nu har jag gjort premiär för i vår. Jag hade ett par svarta jeans och en stickad tröja till. Perfekt för en promenad och en kaffe ute i solen. Skinnjackan jag har på bilden köpte jag i höstas så jag har inte hunnit använda den än. Denna kommer från H&M och är lite mer boxig och oversize i modellen. Ni hittar den HÄR. Jag har en annan hemma som kommer från Samsoe & Samsoe, den är lite kortare och mer figursydd, lite tight om man vill ha en stor stickad tröja under men passar perfekt till t-shirt.

Äkta elle fejk-läder? Det är frågan. Personligen så tycker jag bäst om de som är äkta då de håller år efter år och blir nästan bara snyggare med tiden. Den formar sig också mycket bättre. De är dock ofta dyrare än en fejk så om man vill ha ett billigare alternativ så är en fejk att föredra. Idag finns det väldigt mycket fejk-skinn som ser väldigt bra ut. Det har hänt mycket de sista åren så nu behöver det inte vara den plastiga känslan som jag tycker att det var när de började med de materialet. Håller ni med?

Är du ute efter en i fejk-läder och knyte i midjan? Då hittar du en HÄR, den kommer från Monki. H&M har flera snygga modeller. Ni hittar den jag har i länken ovan och HÄR hittar ni en i fejk-skinn. Supersnygg skinnjacka från JOFAMA HÄR, i lite dyrare klassen men så värt de! Jag älskar fickorna framtill. HÄR har vi en i bikermodell som jag bara älskar! En längre jacka, mer som en trenchcoat i skinn finns HÄR. Den hade jag inte tackat nej till!

För mer inspo: Följ mig på instagram under @raagna <3