Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Detaljer som ger liv åt ditt hem!

Inte nog med att det är praktisk utan också väldigt snyggt! Förvara dina smycken i ett glasskrin. Det är lättare att hålla ordning på smyckena när du har dem på samma plats och dessutom kan se dem. Själv har jag mycket bättre organisation på mina smycken sen jag skaffade mig detta. Det är även något som är snyggt att ha på sminkbordet eller på bänken! Detta är en perfekt julklapp att ge bort! Ellerhur? Passar i alla hem.

Just nu har Hemtex höjd återbäring till 6% så ni kommer få lite tips därifrån samt Cervera där ni får 5% i återbäring.

Liknande smyckeskrin fast i guld hittar ni HÄR/ HÄR/ och HÄR hittar du ett härlig blommigt skrin!

Vasen på bilden hittar ni HÄR!

Plocka in naturen.. Att köpa med sig lite blommor eller plocka i naturen kan vara de bästa för att få lite liv inne. Att satsa på en snygg vas är något som jag tycker man borde göra. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR är mina favoriter från Hemtex! Det finns såååå många snygga just nu. I blandade prisklasser.

Spegel, spegel på väggen där… Det finns många fina speglar i olika utformningar, storlekar och stilar. Själv tycker jag det är både praktisk och snyggt att ha i sitt hem. Istället för en tavla kan man sätta upp en spegel för att få lite extra liv i rummet. Med en stor spegel upplevs ofta rummet som större! Hur bra? Speglar som jag gärna haft hemma hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Lampan på bilder hittar du HÄR!

Med mörkret som har infallit nu är det viktigt med bra belysning. I vissa ru betyder inte bra belysning stark belysning. Ibland vill man ha en lite gulare lägre ton på ljuset för att få en mer mysig känsla men ibland vill man att det ska bli väldigt ljust i rummet. Därför är det viktigt att kolla sådant när det kommer till val av glödlampor. Nu tänkte jag tipsa om lite snygga lampor. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR är några favoriter!

Följ mig på instagram: ragna och bloggen ragnajonasdotter.com