Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Detaljerna som tar outfiten till en ny nivå

Flätad Oversize Shopper Beige   599:-

Jag älskar kläder, men jag älskar även snygga detaljer till ”outfiten” såsom väskor och skor. Därför har jag lagt extra fokus på detaljerna nu inför sommaren. Först och främst vill jag tipsa om denna riktigt snygga väskan. Den är beige och lite ”Bottega Veneta”-inspirerad. Den har en dragkedja vilket jag tycker är bra samt är väskan väldigt stor och rymlig!

En hemsida som jag just nu tycker har supersnygga väskor och skor är NA-KD. Det är därifrån den här snygga väskan som jag bär på bilden ovan kommer ifrån. Om man handlar via Refunder får man 2% i återbäring. Inte medlem ännu? Ingen fara, klicka HÄR!

Liten svart väska // Pouchväska med flätade detaljer // Väska i konstläder med knytdetalj // Crossbodyväska // Stor svart väska

Basic Block Heeled Mules   399:-

Hur snygga är inte de här skorna? Jag älskar dem! Dessutom är de väldigt sköna! NA-KD har även flera andra galet snygga skor. Nedan kommer några av mina andra favoriter.

Svarta mules // Naturvit mulesandal // Svart quilted heeled mules // Brun mules-sandal med korsade band // Bruna mules

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard