Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Djurmönster är hett och rätt!

Djurmönster i alla dess färger och former är en het trend just nu. Detta är en trend att hålla fast vid då den aldrig kommer gå ur. Man ska aldrig säga aldrig tänker ni, men i detta fall gör jag faktiskt det. Leopard, zebra, giraff! You name it! Det är så snyggt och så användbart. Klä upp det eller klä ner det, och ni som läst tidigare inlägg av mig vet att jag älskar plagg som man kan använda vid både fest och vardag.

Här kommer tips på hur du kan styla din outfit med djurprint! Både för fest eller vardags, casual eller business. Matcha med klackar eller sneakers för att få till den look du önskar. HÄR hittar du en länk med massa skönheter i leopard förutom dem jag tipsar om nedan..

Klä upp eller ner, lika snygg till sneakers som klackar. Kjolen är en het favorit i höst!

HÄR hittar ni kjolen / Polotröja HÄR/ Klackar HÄR/ Läppstift HÄR/ Sneakers  HÄR/ Skinnjacka HÄR/

Fest eller vardag? Jackan som gör DET!

Jacka HÄR/ Jenas HÄR/ Klänning HÄR/ T-shirt HÄR/ Sneakers HÄR/ Klackar HÄR/ Bälte HÄR/

Små detaljer som gör stor skillnad…

Det kan vara exempelvis ett bälte i djurmönster, eller en scarfs.. Bätet kan du sätta i midjan på en klänning eller i dina jeans. Scarfsen kan du sätta runt halsen, i håret, på väskan eller i som en detalj i byxorna.

Blandade favoriter!

Skal HÄR/ Scarf HÄR/ Kaftan HÄR/ Perfekta paletten att matcha med HÄR/ Skor HÄR/ Byxa HÄR 

Djurmönster är hett, hett, hett!

Själv har jag förälskat mig i bland annat skorna ovan, hur coolt att matcha till en enkel outfit en dag när man känner sig lite basic? Alla dessa mönster och plagg passar väldigt bra med ögonskuggor i jordnära toner så här kommer favorit-paletten just nu!

Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo!