Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Du missar väl inte mors dag?

Din mors dag, min mors dag och grannens mors dag.

 

Oavsett om vi ibland inte vill det så har vi en mor, en mamma, en morsa. En människa som gett dig liv och kärlek, och  på mors dag om någon dag så  är hon värd lite extra uppskattning. Kanske är det din biologiska mor, en annan familjemedlem eller bara en person som agerat din mor. Oavsett vilket så se till att göra denna dag lite extra speciell.

Det är din mamma vi pratar om, så bjuder du till på middag, kommer på fika eller bara ringer ett samtal så kommer det bli uppskattat. Men vill du göra en liten större gest så tycker jag absolut inte du är fel ute, mammor om några är verkligen värd att firas! Nedan finner du mina bästa tips på mors dags-presenter.

En Pastamaskin gör matlagningen lite mer avancerad och lite roligare. (För att inte ge personen prestationsångest kan det vara smart att samtidigt ge ett paket snabbmakaroner.)

Vackra Äng vasen från Klong   kommer aldrig gå ur stil och ger vilken tråkig fönsterbräda eller matbord ett riktigt lyft. Plocka gärna lite blommor på vägen som kan sättas i direkt!

Prenumeration eller presentkort på Linas matkasse  för att underlätta vardagen och ge tid till annat.

En dag på spa, en tur i luftballong eller kanske champangeprovning?  En upplevelse är extra rolig tillsammans!

Kommer du inte spendera mors dag med berörd person? Säg det med en bukett, skicka ett blombud!

En fräsch Body scrub går också alltid hem. Perfekt läge att skrubba bort alla orenheter nu innan sommaren drar igång på riktigt!