Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

DW – Daniel Wellington!

Hej igen fina läsare!

Nu vill jag tipsa er om ännu en schysst deal hos Daniel Wellington.

Det börjar närma sig ALLA Hjärtans dag! Vilket är för mig en lite extra mysig dag. Jag vet dock att detta är en vattendelare och att många i frågar sätter varför man ska visa extra mycket kärlek under denna dag. Men i själv verket så är det ju i alla fall för mig en dag som du vill överraska med något som du tänkt på ett tag. Jag och min sambo har alltid sen vi blev tillsammans för snart 9 !!! år sedan alltid gjort något lite extra denna dagen. Jag gillar den idén.

Men kom ihåg att det är upp till var och en hur man vill göra. Man kan ta en annan dag, eller bara visa den kärlek man har för varandra varje dag utan att göra något extra bara för att det finns en dag för det. Man väljer själv hur man ser på det.

Jag vill tipsa om fina presenter och gåvor ifrån Daniel Wellington. Dem har nu väldigt fin kampanj på en del artiklar men också hög cashback.

För ett par år sedan så fick jag faktiskt en Daniel Wellington klocka – Modellen heter Petite Cornwall. Jag har färgerna svart – roséguld. Jag fick modellen 36 mm.

Vill du veta en sak?

Jag fick den med gravyr, så tacksam. Bakom klockan så står det
HAPY BIRTHDAY <3
WE LOVE YOU <3

Här nedan tipsar jag er om några favoriter som jag har sedan tidigare och som jag hittade under tiden jag skrev detta inlägg.

 

Kolla in vad snygga dem är! Alla dessa snyggingar hittar ni på Daniel Wellington. Såklart med cashback som just nu är x2. Så alltså inte 4% utan 8% cashback. Gäller i 3 dagar och 8 timmar. Missa inte detta!

Vi hörs snart igen!

Kram E