Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Dyson Airwrap – är den så bra som det sägs?

Dyson Airwrap Styler Complete – Fuchsia (den grå-rosa varianten)

Är verkligen den omtalade Dyson Airwarp så bra som det sägs? Svar JA, det tycker jag verkligen! Den må vara väldigt dyr; men personligen tycker jag att styling-verktyget är värt det. Den är helt enkelt så pass bra!

Det finns några olika complete-varianter och den vanligaste är Fuchsia, vilket är den grå-rosa modellen. Min är en ”gift-edition” som är silver med koppar-detaljer. Den enda skillnaden är färgen.

Den vanliga varianter går att köpa på Media Markt vilket är riktigt bra eftersom man då kan få återbäring på köpet om man handlar via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara. Klicka H Ä R!

Hårverktyget och tillbehören kommer i en förvaringsväska med en non-slip matta. I settet ingår följande tillbehör:

– Pre-styling-fön
– Round volumising-borste
– Firm smoothing-borste
– Soft smoothing-borste
– 30 mm Airwrap barrels
– 40 m Airwrap barrels

På självaste handtaget finns olika funktioner, vilket man kan se på bilden ovan.  Det finns tre luftflödeshastigheter, tre värmeinställningar och ett kalluftsläge. Verktygets intelligenta värmekontroll mäter luftflödets temperatur över 40 gånger per sekund och reglerar värmen, för att säkerställa att temperaturen alltid håller sig under 150 °C.

För bästa resultat bör man påbörja stylingen med nytvättat hår. Alla borstar och tillbehör kan användas på torrt hår, men fungerar bäst på fuktigt hår, framför allt när det gäller verktygen som ska locka håret (barrels). Varje par barrels inkluderar ett medurs- och motursmunstycke för att skapa symmetriska lockar och vågor.

Med hjälp av Dysons digitala V9-motor utnyttjar Dyson Airwrap-verktyget ett aerodynamiskt fenomen som kallas coandaeffekten, för att dra till sig håret så att det omsluter cylinder-tillbehöret. Hårstylern använder högt tryck och luft med hög hastighet som följer den böjda ytan för att skapa coandaeffekten. Smoothing-borstarna utnyttjar coandaeffekten för att dra håret till borstens yta, samtidigt som luft riktas längs med hårstråna, för att återskapa en stylists fönteknik.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard