Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

En av årets mest hypade produkt, Massagepistolen

Man ser den överallt på sociala medier, alla influencer inom träning har en. Men är den så bra som alla säger? I det här inlägget kommer jag i samarbete med Fyndiq att recensera en av årets mest hypade produkter nämligen massagepistolen

Låda Massagepistol 

De senaste veckorna har jag haft möjligheten att testa en massagepistol. Jag tränar ca 6 gånger i veckan och går alltid runt med träningsvärk någonstans i kroppen. Jag har även lyckats dra på mig någon typ av axelskada i samband med träningen. Massagepistolen sägs hjälpa till med en rad olika saker. Allt ifrån snabbare återhämtning av musklerna efter ett träningspass, förbättrad rörlighet till en billig snabb djupgående massage. Den skall även ge läkande effekter då massagen skall öka blodcirkulationen i den skadade området vilket skall leda till en snabbare läkningsprocess, samt att hjälpa dig att hantera stress, depression och ångest. Hur grymt låter inte allt det här?! Och allt detta bara med hjälp av en massagepistol. 

Jag har inte hunnit använda massagepistolen så pass länge att jag kan yttra mig kring de mentala fördelarna den kan ge, men jag har sett resultat! 5 minuter om dagen är allt som har krävts för mig att känna mig mindre stel och för att träningsvärken skall släppa snabbare. Jag har även bytt ut delar av mina rehabövningar för axeln mot denna och det har faktiskt hjälpt mer än vad jag någonsin vågat hoppas på. Det blir som en slags stötvågsbehandling som mjukar upp alla muskelfästen och stela leder jag har i axeln. 

Massagepistol

Mina favoritmunstycken är den runda bollen som fungerar över hela kroppen och ger lagom mycket tryck, ”gaffeln” som är perfekt vid trapsen och biceps samt den lilla kroken som gör under runt skulderbladen då man verkligen kan komma in under och komma åt triggerpunkterna som annars är ganska svåra att komma åt. Pistolen har 6 olika styrkor beroende på hur hårt tryck man behöver på området vilket är ett stort plus! 

Massagepistol

Här är exempel på hur de olika munstyckena kan användas:

Massagepistol

Jag blev även glatt överraskad då annonsen endast nämnde 4 olika munstycken men jag fick 6 olika som alla har kommit till användning. Det enda som jag tycker ligger lite på minussidan är att just denna var lite stor och kan ibland uppfattas som otymplig att hålla i själv. Den är inte tung men greppet är liksom lite för tjockt. Jag kan även passa på att länka till en mindre variant för oss med små händer. 

Overall är jag sjukt nöjd med massagepistolen, framförallt när jag jämför priset med andra modeller som kostar nästa fyra gånger så mycket som denna. Återigen har Fyndiq levererat bra produkter till grymma priser. Och passa på att klicka hem en nu då Fyndiq har dubbel återbäring på alla sina köp över 300kr fram tills den sista  mars! 

Kram Nina