Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

En doft inspirerad av kärlekens stad

Mon Paris set; EdP 30 ml + BL 50 ml   639:-

Dröm dig bort med en doft av Paris; kärlekens stad! Yves Saint Laurents ”Mon Paris” är min för tillfället absoluta favoritdoft! Det är en doft inspirerad av en impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris.  Jag absolut älskar den! Den har en blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell. Doftnoterna i Mon Paris EdP innehåller traditionell och klassisk blommig chypre. Det vita chypreackordet skapar en ren och klar känsla till doften som tillsammans med ett blommigt hjärta och basackord från patchouli och mysk skapar en fantastisk balanserad doft.

Mon Paris finns att köpa i 30 ml och 50 ml. Om man vill ha 30 ml finns den även att köpa i ett härligt set med en tillhörande bodylotion. Parfymen och settet finns att köpa på bland annat parfym.se där återbäring just nu är 5% om man handlar via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR. Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Hugo Boss Ma Vie 30% // Lancôme Idôle // Gucci Bloom // Marc Jacobs Daisy

Det finns ju även en hel del andra dofter som luktar magiskt! Just nu har dessutom parfym.se en hel del alla hjärtans dag-erbjudanden! In och kika!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard