Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ett aktivare 2023

Hej!

Har du haft en bra dag?

Redo för att göra 2023 till hälsans år? Ska du bli starkare, orka springa längre, äta mer hälsosamt eller bara vara ute i naturen oftare? Oavsett vad ditt mål för året är står vi redo att ge dig cashback på alla eventuella prylar som behövs för att uppfylla och förverkliga din resa dit. Hitta att från träningskläder, receptböcker, outdoorprylar samt allt för såväl hästsport som för skidbacken.

Vill du vara med och testa femhundringen som veckans träningsutmaning? Dela upp uppgifterna hur du vill, men försök att klara alla. Vi hejar på dig!
⭐100 utfall
⭐100 höftlyft
⭐100 marklyft (med kettlebell om du orkar)
⭐100 squats (med kettlebell om du orkar)
⭐100 sekunder jägarvila

 

Hälsosammare och aktivare 2023

Vill du hålla koll på hur mycket du rör dig varje dag? Då tycker jag att du ska testa en fitbit – en klocka som gör att du snabbare kommer igång. Det är dessutom så skönt att kunna lämna mobilen hemma när du är ute och springer. Träna hemma eller på gymmet är den eviga frågan tycker jag. Här är två stycken redskap som däremot gör det enklare att komma igång med träningen hemifrån. Denna Kettlebell från Casall känns otroligt bra då du kan justera själv hur mycket du vill lyfta. Detta startpaket från Gymgrossisten känns också väldigt bra att ha hemma om du vill träna någon kväll efter jobbet.

Är du intresserad av padel I så fall har jag hittat denna padel bag som passar perfekt för ditt racket och de tillbehör du behöver för en riktigt bra match. Vill du hellre hänga ute under vintern och saknar skidglasögon så har Skistarshop dessa snygga som passar perfekt till alla outfits. Saknar du isdubbar så kan dessa vara bra att ha om du ska ut på isen. Den kommer även med en visselpipa så du kan få uppmärksamhet om olyckan skulle komma.

Vill du börja laga mer vegansk mat så har jag hittat denna kokbok som är Sveriges första veganska fastfoodkedja. Den känns helt magisk och det är jag inte ensam om att tycka då boken blivit nominerad och vunnit massa priser.

Hoppas du hittade lite inspiration till ett aktivare 2023!

Kram från Emma på Refunder