Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Få 15% rabatt på VetZoo!

Dags att fylla på mat- och godisförrådet till din fyrbenta vän? Eller kanske lite nya leksaker? Då är det perfekt att passa på just nu! Nu får du nämligen 15% rabatt på ett köp över 1000 kr hos VetZoo! Rabattkoden hittar du här på Refunders hemsida som inloggad medlem och anger sedan koden vid beställning. Koden gäller fram till och med söndag 27 mars 2022 och är ej giltig på bilburar, Royal Canin, Royal Canin Veterinary Diets, Mjau eller Doggy. 

Dessutom får man nu upp till 5% i cashback om man handlar via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Älgchips 110 gram
59 kronor

Oxhjärta 110 gram
59 kronor

Dessa hundgodisar från Bengtssons Delikatesser är riktigt smaskiga enligt vovven Stella. Godisarna är ett småländskt hantverk utan några tillsatser och är helt gjort på endast kött. Köttet är även 100% svenskt och till största delen helt närproducerat från småländska och öländska gårdar.

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost – det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer – anpassa intaget efter vad som passar just din lilla vän!