Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Få en gåva på köpet vid köp av två produkter från Beautyblender

BEAUTYBLENDER BUBBLE
159:-

Den här lilla svampen har varit en stor favorit länge för väldigt många; och fortsätter även att vara! Sminksvampen från märket Beautyblender finns i en mängd olika härliga färger och är utformad för att ge dig en professionell finish och en felfri applicering. Den unika formen och det exklusiva materialet som utmärker Beautyblender säkerställer en applikation utan ränder eller kanter och innebär ett minimum av produktslöseri. Fukta svampen innan du applicerar vått eller torrt smink. När din Beautyblender är blöt expanderar den vanligtvis till dubbla storleken.

Beautyblender finns bland annat att köpa på Bangerhead som för övrigt är märkt med ”Great Deal”. Det är en funktion på hemsidan som innebär att Bangerhead har pris-matchat mot auktoriserade återförsäljare så att kunden ska få ett så bra och rättvist pris som möjligt! Om du handlar på Bangerhead via Refunder får du givetvis återbäring som just nu är 2%. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp! 

Just nu får du även Mini Solid Cleanser (16g) när du handlar två valfria produkter från Beautyblender! Gäller så långt lagret räcker.

BEAUTYBLENDER LIQUID BLENDERCLEANSER
139:-

Precis som med andra sminkborstar är det viktigt att man rengör svampen! Det är dels viktigt för att svampen inte skall samla på sig smuts och bakterier, men också för att appliceringen av sminket blir bättre! Ge den ett bad med denna BlenderCleanser! Denna cleanser är speciellt utformad för att tvätta din Beautyblender och tar bort tuffa fläckar. Demineraliserat vatten och naturligt havssalt med lavendeldoft ser till att din Beautyblender och dina sminkborstar håller sig som nya.