Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Få ett naturligt glow med ”Ambient Lighting Palette”

Först och främst; ser ni hur fin den här paletten från Hourglass är? WOW säger jag! Jag är helt kär i den! Det var faktiskt min sambo som överraskade mig med den under alla hjärtans dag och jag har använt den varje dag sedan dess.

Hourglass finns inte i så många webb-butiker här i Sverige, men det finns bland annat att köpa på Cult Beauty vilket är en hemsida från Storbritannien, (fri frakt på alla ordrar över 40 pund). De har även så många andra spännande och exklusiva skönhetsmärken som inte är särskilt lätta att få tag på. In och kika!

Om man handlar på Cult Beauty via Refunder kan man få upp till 6 % i återbäring. Detta gäller för alla er nya kunder! Erbjudanet pågår fram till och med söndagen den 1 mars.

Är du ännu inte medlem på Refunder? Bli medlem H Ä R: förutom att du får ta del av all fantastisk återbäring får du 50 kronor insatt på ditt refunder-konto efter ditt första köp om du blir medlem via min länk.

Ambient Lighting Palette 56.00 pund

Så, vad är det här för palett då? Jo, en Ambient Lighting Palette. Den har tre olika nyanser av puder som ger huden en smickrande multidimensionell luminescerande effekt oavsett hudton. Täckningen är lätt och transparent och ger ett naturligt lyster. Den får huden att se lenare, yngre och mer upplyst ut. Pudret är framtaget för att kunna läggas i lager och för att omärkligt smälta samman med huden och ge den ett snyggt glow.

Jag lägger det vänstra pudret väldigt lätt över hela ansiktet. Pudret i mitten lägger jag lite under ögonen och det sista pudret till höger lägger jag vid kindbenen. Det blir verkligen riktigt naturligt!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard