Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Prenumerera på den lyxiga lilla rosa skönhetsboxen från GLOSSYBOX

Jag tror ingen har missat den fantastiska lilla rosa boxen man kan prenumerera på och få hem i brevlådan varje månad. Skulle det nu vara så är det här inlägget perfekt för dig! Det här inlägget handlar nämligen om självaste GLOSSYBOX.

Om du som ny kund tecknar en prenumeration på GLOSSYBOX via Refunder får du 5% i återbäring! Ännu inte medlem på Refunder? Ingen fara, klicka HÄR!

Man väljer själv vilken typ av prenumeration man vill ha och priset är från 125 kronor / månad. Därefter kommer en box med fem härliga beautyprodukter varje månad. Dessutom får man skönhetsmagasinet GLOSSY Mag med nyheter, intervjuer, tutorials och massor av inspiration!

Här nedan är de produkter som jag fick i ”nr 04” boxen i år. I boxen får man även med ett kort med en kort beskrivning av produkterna.

1. NAILS.INC Nail Polish ”Blossom Kisses”

”Det är enkelt att skapa vårfin manikyr med det härliga nagellacket från Nails.INC! Den trendigt svala rosa nyansen ”Blossom Kisses” ger full täckning, har lång hållbarhet och är enkel att applicera med hjälp av den breda penseln.”

2. SAINT LUXE Lip Liner Duo ”Spring Rose” och ”Pink Magnolia”

”Den här ljuvliga duon med två rosiga nyanser sätter färg på dina läppar. Den vattenfasta formulan är kyssäkta och håller hela dagen. Använd var för sig eller tillsammans. Bygg upp färgen för önskad intensitet. Addera läppglans för en glossig finish!”

3. BASIC BEAUTY Pink Tweezer

”Det är dags att vårstäda brynen! Forma brynen som en expert med denna högkvalitativa pincett i vår favoritfärg: glossyrosa! Spetsen är perfekt anpassad, vinklad och handfilad för att enkelt gripa tag om de minsta stråna varje gång.”

4. ST. TROPEZ Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Serum

”Tropiskt doftande vegansk brun-utan-sol-gel för ansiktet som ger en fin gyllene ton. St. Tropez Complex efterliknar solens positiva effekter och boostar D-vitamin-produktionen. Återfuktar, ger lyster och skyddar huden.”

5. PEDICARE Intensivt vårdande fotkräm

”Djupt återfraktande fotkräm som stärker, reparerar och tillför näring under 24 timmar. Naturligt fuktgivande ingredienser mjukar upp och motverkar torrhet samtidigt som vitaminer och essentiella fettsyror förebygger självsprickor.”

BONUS 1: LIBRAGEL

”Vaginal gel som motverkar torra slemhinnor i underlivet och bidrar till att göra det liv lite skönare. Behaglig och svalkande konsistens.”

BONUS 2. LARITZY COSMETICS Shade Stix ”Aloha”

”Glossyfavoriten är tillbaka i boxen! Krämigt stift som kan användas både som bronzer och för contouring. Applicera den silkeslena formulan direkt på ansiktet och tona ut med fingrarna.”

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard