Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Färga dina ögonfransar snabbt & enkelt hemma

Saline Solution 69:- 55:-

Vill du börja färga dina ögonfransar hemma och slippa betala för dyra salongskostnader? Här är en liten guide med billiga och bra produkter från RefectoCil, som dessutom är på rea för tillfället. Viktigt att tänka på: var försiktig med produkterna då området kring ögonen är väldigt känsliga! Produkterna får inte komma i kontakt med självaste ögat.

För bästa resultat ska du börja med att rengöra ögonområdet noggrant med ”Saline Solution”, vilket är en saltlösning som avfettar och tar bort smuts.  Saltlösningen används även efter färgbehandlingen för att ta bort färgrester.

Silicone Pads 139:- 111:-

Därefter kan man applicera ”Silicone Pads” för tt förhindra oönskad färgning av huden. Det mjuka, ogenomträngliga högteknologiska silikonet är självhäftande, glider inte, är hudvänligt och matchar alla ögonformer. De är lätta att rengöra och återanvändningsbara upp till 100 gånger. Det räcker att rengöra padsen med ljummet vatten, eftersom bakterier inte kan fästa på ytan.

Black Color 69:- 55:-

Cosmetic Brush 99:- 79:-

Sedan är det dags för att blanda färgen. Jag använder färgen svart till mina fransar och resultatet håller i upp till 6 veckor! Blanda 2 cm av färgen och 10 droppar ”Oxidant liquid” eller 15-20 droppar ”Oxidant cream” till en krämig pasta omedelbart före färgning. Applicera därefter på ögonfransar.

För att applicera färgen använde jag RefectoCils högkvalitativa kosmetik-penslar som är extra mjuka och varsamma mot huden. De möjliggör snabb, enkel och precis applicering av skugga till fransarna. Den syntetiska borsten har en exceptionell långvarig hållbarhet, och kan enkelt bli tvättade med vatten.

Oxidant 3% Creme 89:- 71:-

Man kan som sagt välja att blanda färgen med antingen en vätska eller en kräm. Jag föredrar det sistnämnda!

RefectoCil finns att köpa på bland annat Eleven och Cocopanda. Självklart får man återbäring om man handlar på dessa butiker via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!