Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Färgglad palett för barnen!

Idag tänkte jag tips om något som jag inte gjort tidigare, nämligen kläder och accessoarer för barn! Jag tänkte visa kläder som har en härlig färgglad palett i regnbågens alla färger. Plaggen i dagens inlägg är från Lindex som du alltid kan shoppa hos och få återbäring via Refunder. Jag köper mycket till mig själv från Lindex och om jag får barn i framtiden kommer jag säkerligen shoppa massa härliga barnplagg där.

Palett i härliga färger och coola mönster.

Ja tack till beiga naturfärgade plagg.. med små diskreta mönster. MEN jag hade inte kunnat vara utan det färgsprakande lekfulla plaggen som ni hittar i dagens inlägg.

Mjuk och bekväm långärmad body med heltäckande regnbågstryck HÄR. Omlottbody med heltäckande päronmönster HÄR. Body med lång ärm med krokodiltryck. HÄR. Lila ribbad omlottbody i mjuk ekologisk bomull HÄR. Gula mjuka leggings i ekologisk bomullstrikå med ribbad struktur HÄR. Mjuk och skön röd sweatshirt med borstad insida och texten LOVE i vitt framtill HÄR. En mjuk långärmad trikåtopp med ett roligt heltäckande mönster med kaniner HÄR.

Mjuk och bekväm oversized sweatshirt med borstad insida och heltäckande hajmönster HÄR. Mjukt ljusbeige pyjamasset med heltäckande mönster med glada hjärtan HÄR. Leggings med mönster av hundar HÄR. Mjuka, bekväma utställda leggings i ribbad trikå i lila HÄR. Gummistövlar i snyggt leopardtryck HÄR. Sov gott i det här beige helmönstrade nattlinnet med enhörningar HÄR. Klämmor HÄR. Dagbok med hjärtan HÄR.

Det finns så mycket fin till barn, både coola, söta, roliga och mysiga plagg. Precis som det ska vara när man är barn, en mix av massa olika uttryck.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna