Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Färgkorrigerande primer och tillhörande borste

Colour Correcting Face Primer Peach 49.90 kr (129 kr)

Det här är en färgkorrigerande primer som skapar en naturlig bas för din makeup. Primers har en persikofärgad nyans som neutraliserar matthet och ljusar upp. Så här gör du: Applicera innan du lägger på din foundation/BB-cream eller för att jämna ut din naturliga hudton.

Produkterna i dagens inlägg kommer ifrån H&M. Jag tycker verkligen att de har väldigt bra och prisvärda produkter, både när det kommer till kläder och skönhet. Exempelvis kostar primern ovan endast 49.90 kronor. Dessutom får man inte glömma bort att man alltid får återbäring om man handlar via Refunder!

Colour Correcting Face Primer Green 79.90 kr (129 kr)

Det här är också en färgkorrigerande primer, men med en grön nyans som neutraliserar röda partier för en jämnare hudton.

Smoothing Face Primer 99 kr

Smoothing face primer ger en utjämnande effekt som sätter basen för din makeup. Den lena formulan jämnar ut hyn och minskar synligheten hos porer och fina linjer

Radiant Face Primer 99 kr (129 kr)

Den här primern har en silkeslen formula som jämnar ut hyn och låter din foundation/BB-cream hålla längre.

Mattifying Face Primer 99 kr

Mattifying face primer är en ger en matt och utslätande effekt som sätter grunden för din makeup. Den silkeslena sammansättningen dämpar glans och jämnar ut hyn.

Primer Brush 79.90 kr

Det här är en borste som är gjord för att specifikt applicera primer med. Den har ett kvadratiskt huvud för att snabbt och jämnt applicera primern utan att använda för mycket av produkten. Borsten är gjord med syntethår!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard