Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Färgsprakande badmode!

Sommarvärmen håller i sig och varje morgon vaknar vi av att solen lyser in genom fönster. När man går ut på morgonen har det redan blivit varmt. Personligen har jag badat mycket i sommar och det kommer fortsätta i det spåret kan jag lova. Nu tänkte jag ge er lite tips på färgsprakande badmode som är helt rätt i sommar. Väljer du en svart baddräkt eller bikini kan du få in färg genom att knyta en scarfs i ditt hår eller ha en mönstrad kaftan när du är på stranden.

Först ut har vi lite härliga bikinis där mina favoriter detta året ligger i gult eller blått, gärna med mönster. Jag tycker att den gula med tofsar är ur-söt och kommer vara snygg till ett par shorts och en vit öppen skjorta över. Vill man heller köra mönster på kläderna eller tona av det lite kan man köra på en helfärgad utan mönster. Här ser ni en ljusgul och en babyblå.

 

Ljusblå bikini på bilden HÄR/ Gul topp HÄR & byxa HÄR/ Blå med mönster överdel HÄR & underdel HÄR/ Vit med blommor HÄR/ Gul med tofsar överdel HÄR & underdel HÄR/

 

Baddräkten är något att älska! Lika snygg under en kavaj till en hög kjol eller shorts, som på stranden när man bara vill slappa och bada. Passar alla kroppstyper och finns i flera utföranden där man kan satsa på djup rygg, volanger, tydlig midja eller något annat snitt som gör att baddräkten blir lite roligare. Detta badplagg kan man verkligen klä upp lyxigt eller klä ner till just det som de är, ett badplagg!

 

Röd baddräkt HÄR/ Leo-love HÄR/ Svart / Vit med mönster HÄR/ Totême  / Röd-rosa HÄR/ Knallröd HÄR/

 

Mig hittar ni på ragnajonasdotter.com eller Instagram raagna. Ha en fortsatt bra dag så ses vi nästa vecka med nya tips!