Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Fixa dina egna ”salongsnaglar” hemma

Jag har sedan länge älskat att gå och få mina naglar fixade på en salong. Men nu har jag äntligen tagit salongen hem till mig istället. Jag har nämligen börjat göra mina egna gel-naglar. Produkterna som jag använder kommer från hemsidan fyndiq och jag tycker att produkterna fungerar väldigt bra! Det är dessutom superkul att sitta och pyssla med sina egna naglar.

Fyndiq har just nu förhöjd återbäring fram till och med söndagen den 31 maj. Nu får man hela 3% tillbaka på hela sin beställning om man handlar via Refunder. Inte medlem ännu? Klicka H Ä R.

Mjölkvita nageltippar   59 kronor

Så hur gör man? Jag tänker guida igenom hela processen i det här inlägget. Först och främst behöver man nageltippar, om man inte vill bygga gelenaglar på sin egna nagel förstås. Med tippar kan man ju verkligen bestämma precis hur långa respektive korta man vill ha. Tipparna kommer i flera olika storlekar, men skulle den inte passa perfekt på nagel kan man alltid fila till den innan man fäster den.

Nagellim med pensel   39 kronor

För att få tippen att fästa på nageln behöver man såklart ett lim. Det här limmet är min favorit; den har en riktigt bra vidhäftningsförmåga.

Nagelsax för lösnaglar   65 kronor // Verktyg för nagelband   99 kronor

Från början är tipparna väldigt långa och för att slippa onödig tid med att fila ner lösnageln finns en sådan här smidig sax. Den är superenkel att använda; jag älskar den! Sedan finns några verktyg för att fixa till nagelbanden, vilket jag tycker är en väldigt viktig del av processen. Snygga nagelband gör mycket!

Primer   99 kronor

Därefter är det bra att använda en primer. Den jag använder har en hög kvalité och ökar vidhäftningen mellan den naturliga nagel och gelén genom att avfetta nageln. Det man gör är att applicera ett tunt lager primer och sedan låta det luftorka.

UV Gel Builder   149 kronor

Därefter är det dags för att börja bygga självaste nageln med ett genomskinligt gelé. Den här från Base One är väldigt självutjämande, lättarbetad och ger en fin glans. Jag brukar börja med ett väldigt tunt lager och därefter applicera 1-2 lite tjockare lager. För att applicera gelén behöver man små nagel-penslar.

UV/LED-lampa   459 kronor

För att härda gelén behöver man använda en sådan här UV-lampa. Den har en timer på 30 och 60 sekunder med touch funktion och har dessutom en automatisk sensor. Självaste gelén ska härda i 2 minuter och lampan kan användas för både händer och fötter.

UV Gel Color Balerina Pink   89 kronor

När man är klar med uppbyggnads-gelén brukar jag använda en ”buffer”, vilket är en speciell fil, och fila nagel jämn. Sedan finns det flera olika färgade uv-gel som man kan använda. Min favorit är nog ändå ”Balerina Pink”.

Cleaner   89 kronor

Viktigt att tänka på är att många gelér lämnar av sig ett klibbigt lager efter härdning. Därför är det viktigt att torka av naglarna med en cleaner efter att man har härdat naglarna i uv-lampan.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard