Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Förvara dina sminkprodukter i en snygg necessärer

Makeup-bag  39,90:- ( 99:- )

För någon vecka sedan kollade jag runt på internetsidor för att hitta en ny necessär till mitt smink. Min tidigare hade jag haft länge och därmed hade den blivit utsliten. När jag gick in på H&M:s hemsida hittade jag den alldeles perfekta necessären! Jag ville ha en väldigt diskret och stilren och hittade då den här svarta. Just nu kostar den dessutom endast 39,90 kronor. Det är ju ett riktigt bra pris för en så snygg necessär!

Om man handlar på H&M via Refunder får man 1,5 % i återbäring! Är du inte medlem? Bli det HÄR!

Det finns en hel del andra snygga necessärer på H&M:s hemsida. Här nedan kommer några av mina favoriter:

Stor rosa necessär 149:- // Transparent necessär 69,90:- // Svart ”platt” necessär 399:- // Svart ”hög” necessär 349:- // Liten rosa necessär 29,90:-

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard