Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Fynda hos KitchenTime – Galen lagertömning!

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, här är det finfint! Med mig och min familj. Januari-månad och vi har börjat komma tillbaka till rutinerna som vi hade byggt upp innan ledigheten. Men vad härligt det var, vi hann med att göra så mycket under de dagarna vi var lediga tillsammans allihopa. Mysigt!

Jag vill i dagens inlägg visa er vad KitchenTime har just nu, alltså snacka om lagertömning. Vi hoppar in direkt för jag har en hel del att tipsa er om!

Detta är bara lite av det som dem har i sin lagertömning, jag hade kunnat hålla på mycket längre och visa er ännu fler. Skynda med att fynda på deras lagertömning. Just nu med upp till hela 6% cashback!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E