Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Fynda storpack med dryck och annat gott på Matsmart!

Hej på er!

Hoppas ni som har semester har det riktigt härligt och bara njuter. Nu har ju faktiskt värmen tagit sig tillbaka efter några dagar med regn och lite grådassigt väder. Bra tycker jag! När det är sommar och semester så ska solen visa sig från sin bästa sida.

Hur som haver, jag vill idag tipsa er om matsmart.se , för er som inte känner till det så är det en hemsida med produkter som är nedsatta till väldigt fina priser på grund utav till exempel skönhetsfläckar, felsydda artiklar, varor utan streckkod, kort datum eller andra liknande orsaker.

Jag ska visa er ett litet axplock av produkter som du kan hitta hos matsmart.se se här nedan.

Storpack av diverse livsmedel, Celsius, Ice Kaffe, soppa och Heinz krossade tomater.

Celsius tropical twist flak Eko Kaffedryck Double Espresso 12-pack, 12 x 230 ml från Löfbergs | Matsmart Linssoppa, Weight Watchers, 4dl | Jämför pris & handla via Matspar.se Krossade Tomater 15-pack, 15 x 390 g från Heinz | Matsmart

Gräddost, Smakis, Naturdiet och collagen bars.

Grädd Ädel Ost Kavli, 175g | Nätmat Smakis Apelsin 27-Pack, 27 x 25cl från Smakis | Matsmart Måltidsersättning Shake Strawberry 12-pack, 12 x 330 ml från Naturdiet | Matsmart 24-pack Collagen Protein Bar Mörk Choklad & Hallon, 24 x 35 g från MUST | Matsmart

Lite gott och blandat till hemmet , T-shirt, kalaskit, en bok eller ett 1000-bitars pussel?

Glöm inte bort att alla mina bilder är klickbara och att du kommer till produkten om du klickar på bilden. Som ni ser finns lite allt möjligt, in och kolla själv och se vad du kan spara eller vad för schysst deal du kan göra!

När jag ändå har eran uppmärksamhet så skulle jag vilja tipsa er om Refunder-knappen. När du går in på refunder.se så hittar du alla butiker och deras kampanjer på en och samma sida, men det kan vara väldigt mycket att scrolla igenom. Därför vill jag tipsa er om refunder-knappen som du aktiverar för att slippa gå via Refunder då man lätt kan glömma detta när man är ute och surfar och får för sig att köpa något online.

Men om man aktiverar Refunder-knappen så kan man gå rakt in på en sida och då känner Refunder av att du har rätt till cashback från den sidan och då dyker en frågeruta upp där det står, ”vill du ha cashback på 5 % från denna sida?” och det är såklart att du vill det och trycker på aktivera.

Men för att detta ska komma upp behöver du som sagt aktivera denna tjänst först så du aldrig mer missar din cashback!

Fortsätt njut av sommaren och ta hand om dig och dina nära!

Kram, E