Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Fynda vinterns läsupplevelser hos Adlibris!

Fynda vinterns läsupplevelser och julens klappar! Hela veckan hittar du massor av superdeals med upp till 62% rabatt på böcker, leksaker, spel, pussel och mycket mer hos Adlibris.

Finns det något härligare att ge bort än en bok? Jag älskar att ge bort böcker och varje jul ger jag minst en bok. Gärna 5 böcker. Det finns så mycket olika böcker för olika intressen och personligheter. Alla gillar inte att läsa, men då finns det böcker med fantastiska bilder som man kan bläddra i? Eller varför inte en spännande deckare eller roman till den som gillar det? Till den matglada finns det så många härliga kokböcker och till lillen finns det spännande barnböcker! Idag får ni tips på härliga böcker från Adlibris som nu har supererbjudanden och såklart återbäring via Refunder! 

HÄR hittar du massa spännande romaner! Ge bort en läsupplevelse som stannar kvar och välj en stilsäker roman. Ett säkert kort under granen tilll den som tycker om att läsa välskrivna berättelser.

Shoppa garn till upp till 70% rabatt!

Perfekt nu i corona tider när man behöver en ny sysselsättning? eller kanske till mormor eller lillebror som redan kan sticka? HÄR hittar du massa fina garn. Att sticka sina egna saker är verkligen ett fantastiskt hantverk som funnits länge.. Det finns en spännande och lång historia kopplat textilindustrin. Det finns många bra böcker kopplat till historia inom mode och textil. HÄR och HÄR hittar du två.

Matlagning! Ett intresse som många delar och som Adlibris har en uppsjö av.

HÄR hittar du första tipset. I en tid då vi är mer medvetna om vår hälsa, klimatet och effekterna av dålig djurhållning än någonsin finns det många anledningar att vilja leva ett grönare liv. Men hur ska vi hitta rätt i det ständigt växande utbudet av vegoalternativ och hur ser den bästa balansen mellan hälsa, smak och klimat egentligen ut? I Happy Food Green delar stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart med sig av recept och information för att guida oss till ett grönare liv som inte bara smakar bättre, utan även gör både oss och miljön friskare.

HÄR hittar du andra boken som heter HÖGTID. En bok som är toppen att ha hemma inför alla högtider. Stefan Ekengren reder ut begreppen kring våra traditionella svenska högtider och ger dig både klassiska och nya recept.

HÄR hittar du Jakten på en perfekt Gin & Tonic bygger på ett mer än 30 år långt sökande efter den perfekta kombinationen av gin och tonic. Här får vi svar på frågor som hur man väljer rätt ginsort, vilken gin som passar med vilken tonic, hur isbitarna bör se ut, serveringsglasens betydelse och om det är tillåtet med fler ingredienser i en GT.

Mode och stil!

HÄR är den perfekta boken för killen! I handboken Den moderna gentlemannen får du tips, inspiration och råd om allt från smoking till basgarderob. Följ med in i en värld av kostymnörderi, stilsynder och skovård. Vad är en lapel chain och vilken är den enda slipsknuten du behöver kunna? Och vad håller egentligen i alla lägen – tassel loafers eller sneakers?

HÄR hittar du In Vogue. Fylld av inspirerande bilder och texter! Även väldigt snygg och perfekt som Coffee table book. Inte sant? HÄR är även en riktigt snygg-bok! (ej erbjudande men fortfarande återbäring!)

Spänning för barnen hos Adlibris!

Första delen av Handbok för superhjältar kom 2017 och sedan dess har serien tagit Sverige med storm. Äventyren om Lisa skildrar en liten tjej som tar saken i egna händer. Handbok för superhjältar är fartfyllda, spännande och färgstarka äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska! Handbok för superhjältar 5 finns HÄR.

VAR ÄR SOMMARSKUGGAN? hittar du HÄR.Den ilskna rösten ekar genom korridorerna på barn-tv. Den store superbusaren är försvunnen igen och alla har fått order att leta. Men kistan finns inte där, den är långt, långt borta.

Ny barnboksserie av författaren bakom succéerna Sune och Bert! HÄR hittar du boken Upptäckten!