Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Fyndiq, en materialares paradis

För ca ett år sedan hittade jag Fyndiq, och sedan dess har jag varit hooked! De har seriöst ALLT! Och när jag säger allt så menar jag verkligen allt, även märkesprodukter så som Apple, parfymer från Chanel och smink från YSL! Så de har inte bara teknikprylar utan de har allt ifrån hårprodukter, smink, kläder till accessoarer.  Fyndiq är en marknadsplats som samlar över en miljon produkter från tusentals olika handlare under ETT och SAMMA tak.

                                

Mina favoriter just nu är bland annat ett par grymma hörlurar från C4U. De är perfekta för gymmet då de stänger ute allt ljud runt om kring samt att de kopplas med Bluetooth så man slipper alla sladdar. De sitter ordentligt på öronen och har sköna  kåpor som går runt hela örat så de klämmer inte på ett sånt där obehagligt sätt som andra hörlurar kan göra efter man haft på sig dem i en timme. De är just nu på REA och kostar nu bara 499kr istället för 599kr, samt med den dubbla cashbacken som gäller fram till den 31a mars 2021! Sjukt bra hörlurar för ett rimligt pris. 

{ Länk till hörlurarna   Länk till apple watch armband  }

Hörlurar

En annan favorit just nu är USB-C adaptern från Apple. I höstas så fick jag hem min älskade iPhone 12 men till min stora besvikelse så fick man inte med någon adapter till den nya USB-C laddarsladden. Men snål som jag var så körde jag på med min halvtrasiga sladd från min gamla mobil. Men så fick jag reda på att Fyndiq sålde orginalapple produkter och snabb som en vessla var jag på att beställa hem adaptern vilket är bland det bästa jag gjort!! Så istället för att betala 225 kr hos Apple kan man köpa den för 129kr hos Fyndiq, kanske ännu billigare just nu. Dessutom köpte jag hem de här söta små djuren som man sätter på sladden i ett försök till att uppnå en någorlunda längre livstid på mina sladdar. 😂

SÅ söta och grymt prisvärda! Plus det är ett enkelt sätt att hålla koll på vems sladd som är vems. 😉

           AppleApple

Sist men inte minst är mitt älskade kit från Elisabeth Arden. Jag tror det här är det 4e kittet jag beställt från dem. Älskar de mindre förpackningarna som är lätta att ta med i väskan. Lipsylet är i originalstorlek och räcker i år och dagar som har räddat mina läppar varje vinter sen barnsben.

Elizabeth Arden GLÖM NU INTE att handla via Refunder när du surfar runt i Fyndiqs paradis, så du får pengar tillbaka på alla dina köp. Just nu får du dubbel återbäring hos Fyndiq när du handlar för mer än 300 kr.

 

Kramar Nina 🥰