Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ge din hud en boost med en ansiktsolja

Huxley Oil Light and More   449 kronor

Sommaren är fortfarande här och solen är fortfarande lika stark. Vem älskar inte att ligga i trädgården med någon bra musik i hörlurarna, något kallt att dricka och få en fin färg och ett glow från solen? Men, man måste samtidigt komma ihåg att återhämta huden från den starka solen. För att ta hand om min hud använder jag en olja till ansiktet när jag känner att huden har utsatts för mycket sol.

Så, vad är det för olja jag använder? Den heter ”Secret of Sahara Oil: Light and More” och är en lätt ansiktsolja som låser in fukt i huden på ett effektivt sätt utan att huden känns fet. Den innehålla fröolja från kaktusfikon, solrosfröolja, jojobaolja och skvalan. Den har en snabb-absorberande formula som även skyddar huden. Jag blandar 1-2 pumptryck med min dagliga ansiktskräm när jag känner att huden behöver en boost och ett fint glow efter en dag i solen.

Ansiktsoljan har jag köpt på Lyko. Just nu får man en gåva på köpet (Huxley Sleep Mask Deluxe) om man handlar produkter för över 400 kronor från Huxley. Självklart får man även återbäring om man handlar på Lyko via Refunder; klicka HÄR.

Det finns en hel del andra ansiktsoljor, i olika prisklasser, som också verkar riktigt bra från Lyko. Här nedan kommer ett urval av dem jag verkligen har hört och läst gott om.

Milani Prep + Brighten Rose Face Oil 194:25 kronor // INDY BEAUTY Moisturising Facial Oil 199 kronor // Sjö Skin Happy Honey Oil 479 kronor // Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 355 kronor

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard