Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Get yourself a self-tan with Löwengrip

Jag har aldrig riktigt använt mig av brun-utan-sol-produkter sådär kontinuerligt under de mörka tiderna av året: förens nu! Jag har äntligen hittat en kroppsmist och ansiktsdroppar från Löwengrip som jag verkligen tycker om. Produkterna kladdar inte, luktar inte konstigt, blir inte ojämnt och man väljer själv hur intensiv färg man vill ha.

Produkterna finns att köpa lite överallt, men jag rekommenderar att just nu klicka hem dem från apoteket.se. Varför? Jo, för det är fram till den 24 november vid midnatt hela 8 % i återbäring. Det är sååå bra!

Löwengrip Self-Tan Body Mist 330:-

Det här är en brun-utan-sol-mist för kroppen. Den har en snabbtorkande formula som är väldigt lätt att applicera för ett jämnt resultat. Den luktar dessutom gott!

Hur gör man? Jag brukar hålla munstycket cirka 20 centimeter från kroppen och masserar in med stora cirkelrörelser. Jag börjar från benen/fötterna och jobbar mig sedan uppåt. För att få ett så jämnt resultat som möjligt är ett tips att använda en ”brun-utan-sol-handske”. Då slipper man även att få misten på handflatorna som kan vara svårt att få bort.

Löwengrip Self-Tan Drops 370:-

Det här är koncentrerade brun-utan-sol-droppar som blandas med en daglig ansiktscrèm. Den koncentrerade formulan gör det enkelt att styra färgintensiteten och resultatet.

Hur gör man? Jag brukar klicka ut lite av min dagcrèm på handen och droppar därefter i cirka 4 droppar. Sedan blandar jag och smörjer in hela ansiktet.

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Min Instagram: @bernhardssonlinn