Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Glitter baby glitter

Hej alla glitter-älskare!

Nu när det är som mörkast på året vad sägs då om att liva upp mörkret med massor av glitter. Jag har varit på Erikslund i Västerås och nästan alla butiker jag har varit i har butiken fylld med massor av glittriga klänningar, tröjor, byxor, ja ni förstår. På H&M fastnade jag för dessa tre snygga plagg och ett fick till och med följa med hem. För närvarande har alla ni som är medlemmar 1,5 % i återbäring hos H&M, för att skynda direkt till erbjudandet klicka här! Är du inte medlem ? Klicka här.

En till mig

Den här otroligt fina och sköna klänning fick faktiskt göra mig sällskap hem. Ni hittar en liknande här! Jag måste faktiskt säga att H&M måste bli bättre på att uppdatera sin hemsida online för det är sällan jag hittar samma saker online som i butik.

För att en liknande jumpsuit som den nedan ska blir din, klicka här! Tyvärr fanns inte denna heller på H&Ms hemsida.

För att klicka hem denna otrolig snygga klänning klickar ni här! 

Erbjudande

Just nu har ni 1,5% i återbäring hos H&M. För att komma till erbjudandet, klicka här!

”Vill du spara pengar på ditt köp på HM.se, då har du kommit helt rätt! Med Refunder får du pengar tillbaka på ditt köp utan att leta rabattkoder – HM är ett globalt mode- och designföretag som erbjuder mode och kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt för kvinnor, män, tonåringar samt barn. Sortimentet inkluderar allt från glittriga galaplagg och exklusiva designersamarbeten till yogakläder i funktionsmaterial och vardagsplagg som inspirerar modefans världen över att hitta sin personliga stil.”

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Är du inte medlem hos Refunder? Då kan du bli det här. Klicka på länken och få 50 kr när ni handlar för 100 kr hos Refunder. Hoppas ni gillade detta inlägg, gör ni det eller även om ni inte gör det så let me know i kommentarerna nedan. Tar gärna emot feedback. Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg som jag nu flyttat till nouw.se, har även köpt en egen domän: Oliviahedman.se och ni hittar mig även på instagram. Vi hörs <3

// Olivia Hedman