Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Glöm inte solkrämen & after sun – 20 % rabatt

Det tål att påminnas om och om igen: glöm inte solkrämen nu i sommar! Att använda solskydd är så viktigt för att skydda huden mot de negativa effekterna av UV-strålning! Tänk också på att uppdatera dig med ny solkräm inför varje ny säsong då en gammal solkräm inte skyddar lika effektivt!

Den här sommaren använder jag mig av NIVEAS solkräms-serie och jag är supernöjd! Just nu är det 20% rabatt på flera av niveas produkter på Apotek Hjärtat, så passa på att beställa hem! Dessutom är det 3% i återbäring om man handlar via Refunder! Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Nivea Sun Protect & Moisture Lotion 87:20 :- 109:- 

Nivea har flera olika solkrämer för kroppen med olika SPF-skydd. Jag använder mig alltid av SPF 30, oavsett hur mycket eller lite soligt det är.

Nivea Sun UV Face Soothing Sensitive Cream 100 :- 125 :- 

Min absoluta prioritering är att skydda ansiktet. Jag använder den här solkrämen som är specifik för ansiktet med mycket hög solskyddsfaktor och lugnande egenskaper. Den har en lätt formula som absorberas snabbt utan att lämna vita märken på huden. Solkrämen innehåller högeffektiva UVA/UVB-filter som ger ett omedelbart skydd och verkar även förebyggande mot förtidigt åldrande av huden orsakat av solens strålar.

Nivea Sun Lip  23:20 :- 29:- 

Något som många glömmer är att skydda läpparna från solen! Det här solstiftet från Nivea ger ett intensivt solskydd samtidigt som läpparna återfuktas. Den är berikad med naturliga oljor och sheasmör som smälter behagligt på läpparna, kombinerat med UVA- och UVB-skydd som motverkar solskador på läpparna.

Nivea After Sun Moisture Spray 60 :- 75:- 

Efter exponering i solen är det bra att använda en after sun. Den här sprayen innehåller aloe vera och har en snabbabsorberande och lätt formula. Den är berikad med provitamin B5 och E-vitamin som hjälper till att återställa hudens fuktbalans för en lugnande och uppfriskande effekt för solbränd hud.