Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Goboken – Ett roligt sätt att lära sig på!

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Våren är runt hörnet i många delar av landet och det är väl ändå underbart. Mer tid ute i naturen, frisk luft och strålande sol är absolut välkommet.

I dagens inlägg vill jag tipsa er om Goboken. Det är en bokklubb för barn, från bebis till 3+ år. Alla böckerna som finns i respektive bokpaket är väl genomtänkt och passande för barnets ålder och utveckling. Den följer barnet och vad barnet har lätt för att lära sig under en viss ålder. Just nu har Goboken Sandviks ett cashbackerbjudande via Refunder på hela 60 kr när du väljer att gå med i bokklubben. Välkomstpaketet är gratis du betalar endast porto.

Låt säga en bebis som är 0-5 månader, lär sig greppa, skaka och tugga på något. Bebisen lär sig olika material och att dra saker till sig. Därför passar lejonboken väldigt bra som start för bebisen, den innehåller nämligen prassligt ljud, olika tyger, räfflat, slätt, mjukt och strävt. Den har även ett litet rep från ena sidan och två brickor som man kan känna på eller tugga/bita på. Den har dessutom en spegel på magen som saker kan spegla sig i vilket är väldigt häftigt!

När bebisen lär sig greppa så är det roligt om han eller hon får tag i något som känns roligt eller gör något ljud, då är det perfekt med en skallra som klingar.

I nästa paket vi fått hem så finner vi en bok, lilla nyckelpiga och den tar oss med på nyckelpigans resa. På nyckelpigans rygg sitter en boll som kan snurra och göra ljud och den finns igenom hela boken.

Boken Vem där är också prasslig och är en perfekt bok för att barnets sinnen, här får vi följa flera olika djur och hur dem har det och hur dem lever. Allt från katter och hundar till ankor och kaniner. På sidorna i boken så finns det fickor att vika upp och där bakom kanske det gömmer sig ett och annat djur. Det finns massor med detaljer som barnet kan fånga upp. En väldigt omtyckt bok här hemma för den prasslar ju så mycket!

I varje bokpaket så kommer en bok om barnets fas. Till exempel boken läggdags, eller barnets utveckling. Där i kan föräldrarna och mor/farföräldrar läsa för att veta vad man kan förvänta sig utav barnet och vad som är rimligt att ”kräva”. Man lär sig förstå barnets utveckling helt enkelt.

Glöm inte kika in på deras hemsida och kolla vad du får när du beställer. Inom varje ålder finns det ett par paket att välja på. Vad som kommer blir en överraskning för både dig och ditt barn och kommer bjuda på många fina och lärande stunder med ditt barn.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos Refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via Refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E