Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Håll dig till nyttig mat under semestern!

Hej på er!

Visst är det väl lätt att börja äta lite mer onyttig mat över sommaren, speciellt när man gått på semester. Man vill inte vara hemma och laga mat, utan man vill ta något snabbt och en hel del restaurangbesök blir det också. Man har helt enkelt inte samma rutiner.

Det blir en glass vid stranden, kanske två. Det blir en hel del gott och man tänker inte så mycket på det. Man vill ju bara njuta av sin semester.

Men vet ni vad? Det är helt rätt, man ska njuta av sin semester, men man kan göra det på olika sätt.

Det är väl ingen som inte har hört talas om dem extra semesterkilona? Man lägger på sina några extra kilon varje sommar. I alla fall gör jag själv det. Jag gillar att unna mig och äter mer på restaurang än hemma. En och annan jordgubbe med glass och grädde åker ner. Sen sitter man där och funderar…

Men, jag har lösningen! För mig underlättar detta väldigt mycket i alla fall. HEllO FRESH! Underbara Hello Fresh, som varje vecka levererar en matkasse hela vägen hem till dörren med varor som du valt veckan innan.

Allt du behöver för att laga just den rätten du valt finner du i påsen. Med påsen följer också ett receptkort. Lätt att laga och tar vanligtvis inte mer än 25-35 minuter och är såååå gott. Jag äter verkligen enligt kostcirkeln när jag äter med Hello Fresh. Det är det bästa alternativet för mig över sommaren och jag tycker om deras mat jättemycket.

Självklart går jag ut och äter också på sommaren, då fryser jag bra in den mat jag skulle ha ätit den dagen eller äter den nästkommande dag och följer med ut på restaurang.

Jag vill nu visa er hur det kan se ut med maten och med receptkorten.

Här ovan ser ni hur det kan se ut. Påsen med alla tillbehör har en färg som du parar ihop med receptkortet som har samma färg. Sen är det bara att börja laga maten. Fräscha måltider varje dag.

När det är dags för en ny vecka så går du bara in på appen eller loggar in på hemsidan och väljer vad du vill äta för kommande vecka. Smidigt!

Detta inlägget är i samarbete med Hello Fresh, Som just nu har en cashback på 150 kr om du handlar via deras kod (HELLOAFF965) Kom bara ihåg att gå via hemsidan.

Njut av sommaren, på ditt sätt utan att ställa krav. Detta är bara ett tips som gör att jag äter nyttigare utan att stå i köket halva sommaren.

Kraaam Elihn